Kevin Spejsi me je drogirao i silovao! Nova šokantna optužba protiv slavnog glumca

Neimenovani Englez tvrdi da ga je Spejsi seksualno zlostavljao 2008.

  • 3

Nakon nezapamćenog skandala koji je izbio kada je glumac Entoni Rap optužio Kevina Spejsija da ga je seksualno zlostavljao, otvorila se prava Pandorina kutija, i pljušte nove optužbe na račun poznatog glumca.

Kevinu Spejsiju oduzeta "Emi" nagrada nakon skandala koji je izbio zbog optužbe da je seksualno zlostavljao maloletnika!

Najnoviji slučaj je prijavio neimenovani Britanac, koji tvrdi da ga je Spejsi 2008. drogirao i silovao. Mladić koji je tada imao 23 godine je u svojoj tužbi naveo da se sve desilo u Londonu, i da ga je Spejsi zlostavljao kada je kod čuvenog glumca svratio na piće.

Aninimni čovek navodi za "The Sun", da se u jednom trenutku onesvestio, i da je kada se probudio, Spejsi "na njemu izvodio čin seksa". 

Printskrin: Youtube/BuzzFeedPop

Momak koji je prijavio Spejsija, kaže da je glumcu rekao da prestane, i napustio je glumčevu kuću, a Kevin ga je upozorio da nikome ne govori o ovome.

Engleska policija je potvrdila da joj je prijavljen slučaj u kojem je muškarac seksualno zlostavljao drugog muškarca, ali identitet počinioca nije otkriven.

Ipak, mnogi smatraju da se radi upravo o Kevinu Spejsiju.

Foto: Tanjug/AP

Ova priča je samo nastavak domino efekta koji je zahvatio Holivud, a usledila je nakon izveštaja CNN-a u kojem se navodi da je čak osam članova ekipe serije "House of Cards", izjavilo da ih je Spejsi seksualno uznemiravao.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.M

    3. novembar 2017 | 18:37

    Sad još samo da se jave ostale Klintonove žrtve.

  • Svetislav

    3. novembar 2017 | 21:32

    Da i sad će odjedanput naravno neki snimak da se pojavi , naravno mutan , bla bla bla . Pare i samo pare da se izvuku !!!

  • kamy

    5. novembar 2017 | 23:53

    A on je naravno svratio na pice kod njega , u kom svojstvu. Da nisu mozda kucni prijatelji?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA