Ležala sam u lokvi krvi dok me je šutirao... Samanta Foks otkrila kako ju je otac zlostavljao, stravični detalji potresli javnost

Pevačica je nedavno objavila svoju autobiografsku priču u kojoj je detaljno opisala kroz kakav pakao je prolazila zbog svog oca

  • 8

Pevačica Samanta Foks osamdesetih godina je bila jedna od najpoželjnijih žena sa javne scene. Danas ima 51 godinu, a nedavno je objavila i svoju autobiografsku priču pod nazivom "Forever" ("Zauvek").

Bojim se, on ima već 32 godine... Šaban Šaulić iskreno o sinu Mihajlu, evo zašto je kivan na njega! (VIDEO)

Samanta, koja je karijeru započela kao model, da bi se 1986. godine oprobala i kao pevačica, u svojoj knjizi piše o teškom detinjstvu koje je imala i traumama koje je preživela, a sve te neprijatne i ružne situacije koje su je pratile kroz život priređivao joj je upravo otac Džon Patrik Foks, koji je bio alkoholičar, zavisnik od kokaina i nasilnik.

Foto: Profimedia, SIPA USA

- Nakon što sam ga mesecima molila da mi ugradi radio u automobil, što on nikada nije uradio jer je bio previše pijan, u pomoć mi je uskočio moj telohranitelj Dejv. To ga je potpuno izbacilo iz takta. Počeo je ludački da me udara, pala sam na pod, preklinjala ga da prestane... Rukama sam skrivala lice, a on me i dalje šutirao. Mislila sam da će me ubiti... Kad me čula kako vrištim, moja sestra Vanesa skočila mu je na leđa, a ja sam u tom trenutku nekako uspela da otpuzim ispred kuće, na ulicu... Otac je potrčao za mnom i gađao me flašom votke. Da stvar bude još gora, komšija, koji me je video u lokvi krvi, savetovao mi je da ne zovem policiju jer ću tim postupkom ocu uništiti život - piše Samanta u autobiografiji.

Foto: Guliver/Ben A. Pruchnie/Getty Images

Nakon toga, završila je u bolnici sa dva slomljena rebra, a onda je zauvek napustila oca i svoj dom.

Kasnije je otkrila da ju je sve vreme potkradao, jer je jedno vreme vodio sve njene poslove. Umro je 2000. godine, a Samanta tvrdi da je ocu sve oprostila pre nego što je napustio ovaj svet.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    12. decembar 2017 | 14:08

    Jadna žena! A to nije otac😔

  • Sudar svetova

    12. decembar 2017 | 14:35

    Pa gde je za to vreme bio telohranitelj Dejv, povezivao žice, dok ju je otac tukao?!

  • Miša

    12. decembar 2017 | 22:20

    Možda ste mladi i neznate Samanta foks je bila veoma popularna u svetu i ima dosta dobre hitove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA