≫ 

Ovo je čekao ceo svet! Anđelina i Dženifer konačno oči u oči, evo koja je pobegla sa crvenog tepiha i kako je izgledao "okršaj" decenije! (FOTO)

Slavne glumice skoro pa u isto vreme stigle su na 75. dodelu Zlatnog globusa u Holivudu

  • 9

Kako je mnogo ranije najavljeno koje slavne holivudske ličnosti i glumačke dive će se pojaviti na 75. dodeli Zlatnog globusa, svi su željno iščekivali susret ljutih suparnica Dženifer Aniston i Anđeline Džoli koji se konačno i dogodio!

Kako pišu svetski mediji, Dženifer je vešto uspela da izbegne Anđelinu na crvenom tepihu i to na vrlo očigledan način.

Naime, dok je Anđa, kao i sve zvanice koje su stigle, sa sinom Paksom pozirala na crvenom tepihu...

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

...Dženifer se na istom uopšte nije ni pojavila. 

Anistonova je odmah ušla u salu u kojoj se održavala ceremonija, gde je sa Karol Burnet dodelila nagradu  Elizabet Mos, zvezdi serije "The Handmaid's Tale".

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Međutim, iako su se u prvom delu večeri zaobišle u širokom krugu, slavne holivudske dive došle su na "Netflix" afterparty u Beverli Hilsu!

Ipak, i tu su se izgbegavale, iako su se u jednom trenutku našle oči u oči, izuzetno blizu jedna drugoj.

Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, Dženifer i Anđelina poslednji put su se srele 2015. godine na "Critics' Choice Awards". Pre toga, do susreta je došlo 2009. godine na dodeli Oskara.

Dženifer i Bred tačku na brak stavili su u januaru 2005. godine, nakon pet godina ljubavi. Bred je Dženifer ostavio upravo zbog Anđeline, koju je upoznao na snimanju filma "Mr & Mrs Smith".

Anistonova i Pit važili su za najlepši i najvoljeniji holivudski par, a upravo zbog toga njihovi fanovi godinama su osećali odbojnost prema Anđelini koja, navodno, i dan danas traje.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    8. januar 2018 | 13:14

    Dokazano je , da je se Andjelina bavila «crnom magijom» , a govori se , da se i danas bavi s'tim. Ne veeujem u te gluposti , ali za pojedine efekte nauka nema prava objasnjenja. U svakom slucaju , Dzenifer Aniston , ali i mnoge druge zene , znajuci da je otela Breda iz zagrljaja Dzenifer , je ne vole , kao i veliki broj Srba zbog njenog filma , gde je satanizovala celu jednu naciju laznim dokazima.

  • Pop

    8. januar 2018 | 13:00

    Andja vestica dovoljno je reci!

  • Bh krajisnik

    8. januar 2018 | 14:06

    Andželina treba samo metlu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA