Džastin varao Dženifer Aniston sa njenom koleginicom?

Džastin Tero se sa poznatom plavušom upoznao još pre 17 godina, i priča se da njih dvoje povezuje nešto više od prijateljstva

  • 5

Mnoge je iznenadila vest da se Dženifer Aniston i Džastin Tero razvode posle dve i po godine braka, a kao bomba je odjeknula informacija da je za razvod kriva Naomi Vots.

Razvodi se Dženifer Aniston!

Par je u zajedničkom saopštenju objavio da je njihovoj ljubavnoj vezi došao kraj, ali da prijateljstvo ostaje, te da je njihova odluka povodom ovoga bila zajednička.

Foto: Profimedia

Međutim, kako pišu svetski mediji Džastinovo srce je navodno ukrala Naomi Vots, britanska glumica i producentkinja sa kojom je on sarađivao još pre 17 godina na snimanju filma "Mullholland drive". Uveliko se priča da je kap koja je prelila čašu, bar za Anistonovu bila slika na kojoj Džastin grli Naomi Vots.

Foto: Tanjug/AP

Plavokosa glumica godinama živi u Njujorku, gde Džastin često boravi u poslednjih nekoliko meseci. Naomi je 12 godina bila u vezi sa kolegom Livom Šrajberom, sa kojim ima dvoje dece, Aleksandra (11) i Samjuela (10). Njih dvoje su 2016. godine saopštili da se razvode, a nju od tada u javnosti nismo videli sa drugim muškarcem.

Foto: AP/Tanjug

Džastin i Naomi se druže već godinama, ali posle rastanka sa Šrajberom, ako je verovati američkim tabloidima, između nje i Džastina su se rodile druge emocije, osim prijateljskih.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA