Dok se očuh na sudu bori da je viđa, Edi Marfi sa svojom ćerkicom ne želi da ima bilo kakav kontakt!

Glumac je prvo tvrdio kako Ejndžel nije njegova ćerka, ali je DNK test pokazao suprotno

  • 3
Foto: Profimedia

Glumac Edi Marfi nije zainteresovan za bilo kakav kontakt sa ćerkom Ejndžel, koju ima sa članicom nekadašnje grupe "Spice Girls", pevačicom Mel Bi, preneli su svetski mediji.

Agonija se nastavlja: Policija smatra da je ćerka Vitni Hjuston ubijena, glavni osumnjičeni je pevačicin usvojeni sin i bivši verenik pokojne Bobi Kristine!

56-godišnji glumac prvo je negirao da je ćerka njegova, ali DNK test je 2008. godine, kada se ona rodila, pokazao suprotno.

Marfijev advokat prijavio je sudu kako on "nije zainteresovan" za ćerku, dok, s druge strane, bivši suprug Mel Bi, Stefan Belafonte, pokušava da bude dobije zakonska prava da viđa pastorku Ejndžel, tvrdeći kako ga je "zvala tata čim je prohodala".

Njegov advokat pokušao je da stupi u kontakt sa Marfijem, ali bezuspešno, te je na sudu izrekao: "Gospodin Marfi nije imao nikakvog kontakta sa detetom".  Takođe je izrečeno i to da su Ediju pokušavali da uruče dokumentaciju, ali "gospodin Marfi izbegava postupak".

Foto: Profimedia

Osim toga, Belafonte tvrdi kako Mel Bi iznosi neistine o porodičnom nasilju sa ciljem da Ejndžel okrene protiv njega. Takođe se osvrnuo i na incident koji se 2014. godine dogodio u Londonu, navodeći kako je Mel Bi bila pod narkoticima, zbog čega je bila hospitalizovana. On tvrdi da je Meč toliko zavisna o drogi i alkoholu, a izneo je i to da je nekada bila toliko izgubljena da je znala da spušta pantalone i urinira pred decom, što pevačica, opet, naziva neistinom.

Foto: Profimedia

Edi Marfi i bivša Spajsica upoznali su se na žurki u Los Anđelesu 2006. godine, a glumac je tada izjavio: "Ludo sam zaljubljen u Mel, ali ne postoje nikakvi planovi za venčanje".

Vezu su započeli kada se glumac razveo od supruge Nikol sa kojom ima petoro dece, a prve godine zabavljanja Edi i Mel proveli su zajednički odmor u jednom od najekskluzivnijih hotela na Havajima.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA