≫ 

Agonija se nastavlja: Policija smatra da je ćerka Vitni Hjuston ubijena, glavni osumnjičeni je pevačicin usvojeni sin i bivši verenik pokojne Bobi Kristine!

Nik Gordon, bivši verenik pokojne Bobi Kristine, uhapšen je pod sumnjom da je pretukao svoju devojku. Policija i dalje ispituje njegovu navodnu umešanost u smrt ćerke Vitni Hjuston

  • 0

U januaru 2015. Bobi Kristina, ćerka Vitni Hjuston, pala je u komu nakon što je u kadi pronađena bez svesti. Nesrećna Bobi se nikada nije probudila i preminula je u julu 2015, a okolnosti koje su dovele do njene smrti nikada do kraja nisu razjašnjene.

Majku su mi silovali kada sam imao 10 godina, od tada spavam sa pištoljem pod jastukom: Slavni glumac otvorio dušu i opisao kako je postao crna ovca Holivuda (VIDEO)

Kada je nađena u kadi u svojoj kući u Fultonu, Bobi je na telu imala brojne modrice, i porodica je bila ubeđena da je glavni krivac Nik Gordon, tadašnji verenik Bobi Kristine. Da sve bude još zamršenije, pokojna Vitni Hjuston je Gordona, kojeg je majka ostavila kada je imao 12 godina, odgajila kao svog sina iako ga nikada nije zvanično usvojila.

Foto: Profimedia/INF

Nekoliko dana nakon smrti Bobi Kristine, policija je njen slučaj okarakterisala kao ubistvo, a glavni osumnjičeni je bio upravo Nik Gordon. Protiv njega nikada nije pokrenut krivični postupak.

Sa druge strane, porodica Bobi Kristine je protiv Gordona podnela civilnu tužbu i on je 2016. proglašen odgovornim za njenu smrt i naloženo mu je da familiji nesrećne Bobi isplati odštetu od 36 miliona dolara.

Foto: Profimedia

Međutim, istraga smrti ćerke Vitni Hjuston i dalje traje, i novi obrt je usledio kada je Nik Gordon nedavno uhapšen pod sumnjom da je pretukao svoju devojku Lauru Leal.

A ono što je podgrejalo nove spekulacije o navodnom ubistvu Bobi Kristine je izjava javnog tužioca okruga Fulton, Salete Grifin, koja je poručila da je tokom razgovora sa policijom, Nikova devojka "svašta rekla".

Foto: Twitter/@REALbkBrown

A ono što sve zanima je da li Laura Leal zna nešto o tragičnoj sudbini Bobi Kristine.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA