≫ 

Naomi Kembel objavila srceparajuću poruku povodom 9. godišnjice smrti Majkla Džeksona (FOTO)

- Ne mogu da verujem da je 9 godina... Nedostaješ mi - napisala je Naomi

  • 3
Majkl Džekson, Foto: Tanjug/AP, Wikimedia

Majkl Džekson preminuo je 25. juna 2009. godine usled srčanog udara, samo desetak dana pre nastupa u sklopu povratničke turneje u londonskoj "O2 areni", za koju je bilo rasprodato svih 50 koncerata.

Povodom godišnjice njegove smrti javno se oglasila Naomi Kembel, objavivši zajedničku fotografiju sa snimanja spota za Majklov hit

- Ne mogu da verujem da je 9 godina... Nedostaješ mi. Volim te. Uvek ćeš biti u mom srcu! Dugo ćeš živeti... Majkl Džekson. Kralj popa. Počivaj u miru - napisala je Naomi

Podsetimo, Naomi i Majkl spot za "In the Closet" snimili su 1992. godine. 

Džekson je rođen u muzičkoj porodici i bio je sedmo od devetero dece. Karijeru je započeo sa 11 godina u bendu "Jackson 5", gde jenastupao sa svojom braćom Džermejnom, Titom, Džekijem, Marlonom i Rendijem.

Prvi samostalni album "Of The Wall" objavljuje 1979. godine. Tokom života snimio je ukupno deset studijskih albuma, sa hitovima poput "Thriller", "Billie Jean", "Beat It", "Smooth Criminal"... Njegovo stvarlaštvo uticalo je na mnoge hip-hop, pop i moderne rnb izvođače.

Majkl Džekson je takođe bio humanitarac i pomagao je decu širom svih meridijana. Međutim, mnogi su tvrdili da je pevač imao i tamnu stranu, nazivajući ga pedofilom. Razlog je taj što je Džekson navodno podvodio decu na svom ranču "Nedođija".

Tokom svog života patio je od brojnih bolesti, kao što anoreksija i viligilnost (bolest izbeljivanja kože).

Podsetimo, Konrad Marej, doktor koji je lečio pevača, osuđen je novembra 2011. godine na četiri godine zatvora zbog ubistva Majkla Džeksona. S druge strane, porodica pop-pevača vodi spor protiv kompanije AEG Live, koja je stajala iza povratničke turneje kralja popa.

Poslušajte kako zvuči "Bilie Jean" Majkl Džeksona na harmonici:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA