≫ 

U program se uključila prevarena žena koja 12 godina nije sa mužem, a posle njenih reči i saveta, Sloba se debelo zamislio! (VIDEO)

Radanoviću, ako je suditi po izrazu lica, nije bilo svejedno zbog reči nepoznate gledateljke

  • 31
Sloba Radanović, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Sloba Radanović nakon velikog finala Zadruge održanog 20. juna, prethodne noći gostovao je u emisiji Narod pita na televiziji Pink.

Situacija koja se dogodila, tačnije javna prevara sa njegove strane svoje žene Kije Kockar sa Lunom Đogani naterala je pojedine žene da se jave u program uživo i iz sopstvenog iskustva posavetuju Radanovića šta da čini.

Sloba se pokajao, pa priznao: Ispao sam slabić jer sam posustao, ispao sam sebičan prema Kristini!

Međutim, iskustvo jedne žene koju je muž takođe prevario nateralo je Slobodana da se dobro zamisli, ako je suditi po izrazu lica i reakciji koju je imao.

- Kad je počela Zadruga ja je uopšte nisam gledala, ali, sticajem okolnosti, kada je ušla Kija, i kad se tako dešavalo šta se dešavalo, njene emocije su mene baš... Kako da objasnim... Takve emocije sam i ja imala. I onda sam žurila, posle posla, samo da gledam da li su se oni pomirili ili nisu, i naravno, navijala sam. Ali, zašto... Ja sam prevarena. U braku sam bila 12 godina i ta ljubav nikada nije prestala... Niti će prestati - počela je Sanja.

Sloba Radanović, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Moje mišljenje, gledajući tebe, gledajući Kiju... Shvatila sam da ste vi jedno za drugi i da ti treba da se boriš za Kiju. Nemam ja ništa protiv Lune, nismo mi dužni da osuđujemo jedni druge. Jednostavno, Kija je prava osoba za tebe i prava žena. Inteligentna, pametna... Ja sam se povukla iz svog braka, kad je on mene prevario i kad sam sve to shvatila - ja sam otišla. Trebalo je da se borim! Evo, to sada shvatam, posle 12 godina od našeg razvoda. Trebalo je da se borim, jer mi smo jedno za drugo i mi i dan danas patimo jedno za drugim, iako on ima porodicu, ženu, ima dete sa njom, ali i dalje mi ne možemo jedno bez drugoga. Naravno, okolnosti su takve da mi ne možemo da budemo zajedno, jer ja cenim i poštujem, on ima dete sa njom. Ali eto, ja kažem... Ja sam čak u kontaktu i sa svekrom i svekrvom - objasnila je Sanja dok je Sloba ćutao i gutao knedle.

Sloba nije mogao da sakrije svoju reakciju dok je gledao snimak romantičnih trenutaka provedenih sa Kijom! (VIDEO)

- Vi ste jedno za drugo. Bori se za Kiju! Ne dozvoli da se razvedete. Kajaćete se, i jedno i drugo, posle izvesnog vremena - zaključila je Sanja.

Andrijana između dve vatre: Đekson me je pitao da furamo, ali mi je žao zbog bivšeg dečka:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Милан

    26. jun 2018 | 11:11

    Сва част госпођи!

  • Jana

    26. jun 2018 | 15:43

    Za sve se u zivotu treba i mora boriti i izboriti.Brak je svetinja i nikada ne treba odustati od njega dok ima osecanja u oba partnera.Kao narod propadamo u nemoral i sve postaje obezvredjeno ,po svemu se pljuje a sama ljubav coveka prema nekome postala je sprdacina mnogima.NEDAJTE NA BRAK NA PRAVE VREDNOSTI !

  • da da

    26. jun 2018 | 11:18

    Ova "pati" 12g …. Boze sacuvaj, ima svakakvih ljudi... Kad ljudi hoce da odu od vas treba ih pustiti , i to u bilo kojem obliku ljudskih odnosa . Odrastao covek odluci da mu ti vise ne trebas a ti na silu nekom borbom to hoces da promenis ?? Nema od toga nista...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA