≫ 

"Kad je završio rekao je: 'Mislio sam da će te manje boleti ako spavaš'"... Potresna ispovest silovane glumice, jedne od najlepših žena sveta

- Sledeće čega se sećam je probadajuća bol između mojih nogu, poput noža. Bio je na meni. Pitala sam ga: "Šta to radiš?" Rekao je: "Boleće samo kratko!... - rekla je za "New York Times" lepa Padma

  • 0
Padma Lakšmi, Printskrin: Instagram

Glumica Padma Lakšmi ispričala je svoju potresnu priču o silovanju koje je doživela, a na težak korak odlučila se nakon što su dve žene optužile kandidata američkog predednika Donalda Trampa za Vrhovni sud, Breta Kavanauga, za seksualni napad .

- Sledeće čega se sećam je probadajuća bol između mojih nogu, poput noža. Bio je na meni. Pitala sam ga: "Šta to radiš?" Rekao je: "Boleće samo kratko!... - rekla je za "New York Times" lepa Padma, koja ima punih 48 godina.

Ispale gole grudi, a onda joj se pomerio i donji deo bikinija! Vrela Jasmin pokazala sve dok je njen muž spavao na metar do nje! (FOTO)

Padma je imala 16 godina kada joj se dogodila trauma, a krivac je dečko sa kojim je tada bila u vezi.

- Počela sam da izlazim sa tipom kog sam upoznala u tržnom centru "Puente Hills" u predgrađu Los Anđelesa. Radila sam tamo u radnji sa modnim dodacima, nakon škole. On je radio u radnji sa muškom odećom - rekla je, te dodala da je izvesni momak bio šarmantan i zgodan student koji je tada imao 23 godine.

- Kada bismo izlazili parkirao bi automobil, seo na kauč i pričao s mojom mamom. Nikad me nije dovodio kući kasno uveče pre škole. Bili smo intimni, ali je znao da sam devica i da nisam sigurna kad ću biti spremna za seks - otkrila je glumica koja se često nalazi na listama najlepših žena na svetu.

Padma je nekoliko puta bila na listi najlepših žena sveta, Printskrin: Instagram

Dodala je kako ju je dečko silovao na dočeku Nove godine samo nekoliko meseci nakon što su počeli da se druže.

- Možda će vas zanimati jesam li pila tu noć kad sam silovana... Nije bitno, ali nisam bila pijana. Možda će vas zanimati šta sam imala na sebi, ili jesam li bila dvosmislena oko onoga što želim - rekla je Padma, a onda je otkrila da je na sebi imala crnu dugačku haljinu sa dugim rukavima, koja joj je otkrivala samo ramena.

Glumica je ispričala kako je otišla na nekoliko žurki sa pomenutim dečkom, a posle su otišli u njegov stan.

- Bila sam tako umorna, legla sam na krevet i zaspala - rekla je, i dodala da ju je probudilo to što je on bio na njoj i što je osetila strašan bol.

- "Molim te, ne radi to!", vrištala sam. Bol je bio neizdrživ, a kako je nastavljao, tako su mi krenule suze. Kad je završio, rekao je: "Mislio sam da će te manje boleti ako spavaš", i odvezao me kući... - prisetila se voditeljka.

Padma je mislila da će nju kriviti za to što joj se desilo, Printskrin: Instagram

Kako je rekla, za ono što joj se desilo tada nije rekla ni policiji, ni porodici, ni prijateljima.

- Počela sam se osećati kao da je to moja krivica. Tokom 80-ih nismo imali izraz za silovanje u vezi. Zamišljala sam da bi mi odrasli rekli kog sam vraga radila u njegovom stanu ili što uopšte izlazim sa nekim toliko starijim - objasnila je Padma svoje razloze zbog kojih je ćutala.

Kako smo naveli, glumica je odlučila da kaže šta joj se desilo nakon što je Bret optužen za seksualni napad na dve žene.

Jedna od žrtava je ispričala kako ju je silovao u srednjoj školi, dok druga kaže da se to dogodilo dok su oboje bili na fakultetu. Tramp je rekao da bi te žene davno podnele policijske prijave da se to zaista dogodilo, a Padma je htela pokazati da nije lako nikada prijaviti silovanje.

Kako je rekla, od osmogodišnje ćerke ne krije šta joj se desilo, Printskrin: Instagram

- Razumem zašto bi te žene čuvale takvu stvar za sebe godinama, bez uplitanja policije. Godinama sam i ja radila isto - istakla je glumica.

Inače, Padma je doživela i to da ju je kao sedmogodišnju devojčicu očev rođak dirao između nogu, te daje njenu ruku stavljao na svoj penis u erekciji.

- Kad sam to rekla roditeljima poslali su me na dve godine u Indiju da živim sa bakom i dedom. Poruka je bila - ako kažeš, izbaciće te - ispričala je Padma koja ima ćerku Krišnu (8) od koje nije sakrila šta joj se desilo.

VIDEO UBISTVO U BELOJ CRKVI: Druga izbo nožem, pa pokušao da siluje D.J (49)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA