OVO JE VELIKA SRAMOTA: Vređaju Anu Nikolić samo što se porodila, odvratni komentari preplavili internet! (FOTO)

Za samo dva sata od porođaja srpske pevačice, ljudi su bez trunke blama po društvenim mrežama pišu skaradne komentare na račun Aninog izgleda

Printskrin: Instagram/stefanrasta

Ana Nikolić porodila se jutros, u 9.30 sati u GAK Narodni front u Beogradu. Ana je ćerku Taru na svet donela carskim rezom, a odmah posle porođaja novopečeni tata Stefan Đurić Rasta objavio je njihovu zajedničku fotografiju iz porodilišta.

POTPUNI HIT! Rasta popio kaznu ispred porodilišta, dok je bio kod Ane i bebe! (FOTO) (VIDEO) koji je primetno otežano govorio.

Međutim, umesto čestitki, ili bar ćutanja i potpunog ignorisanja, veliki broj korisnika društvenih mreža obrušio se na Anu i Rastu sramnim komentarima. Svi su, mahom, usmereni na račun Aninog izgleda, a pre nego što pogledate samo neke od njih, napominjemo da smo one najsurovije i najvulgarnije ipak izbacili.

Printskrin: Facebook

Printskrin: Facebook
Printskrin: Facebook
Printskrin: Telegraf

Printskrin: Telegraf
Printskrin: Telegraf
Printskrin: Twitter

Pre nego što ponovo uslede isti takvi, ili možda gori komentari, moramo da kažemo da je cilj objavljivanja istih taj da se skrene pažnja na to koliko smo, zbog "demokratizacije" društvenih mreža postali odvratni i okrutni u situacijama u kojima je to najmanje i poželjno, i normalno, i ljudski. Možda bi svi, pre ovakvih reči koje niko ne bi trebalo da izgovori, zaista trebalo da se zapitamo kakvi to postajemo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA