HASAN DUDIĆ ŠOKIRAO SVE: Mili je moj sin!

- Spreman sam da uradim DNK test, ali šta god da bude, ja svakako Milutina volim kao sina - poručio je Hasan Dudić

  • 18

Mihailo Radosavljević Rakac, Milijev otac, i Hasan Dudić su bili nerazdvojni godinama, čak su i devojke "delili", pa se čak šuškalo da je Hasan možda Milijev pravi otac. Sve do sada su to bile glasine, a sada ih je Dudić dodatno podgrejao. 

HIT SNIMAK! Zmaj od Šipova stao na rolere PRVI put u životu, ljudi padali od smeha usred Beograda! (FOTO) (VIDEO)

Dudić je u svom stilu, kroz šalu prokomentarisao ove porodično-prijateljske odnose.

- Mili je moj sin! Ja na njega tako gledam. Istina je da smo Rakac i ja nekada menjali devojke. Rakac je moj drug od detinjstva i mnogo toga smo prošli zajedno. Kada smo bili mladi, nameštali smo devojke jedni drugima, to je bilo normalno. Ja sam šetao njegove devojke, a on moje. Spreman sam da uradim DNK test, ali šta god da bude, ja svakako Milutina volim kao sina  - ispričao je Hasan i dodao:

- Ma, svi smo naši, samo jaši!

Foto: Tv Hepi

Sa druge strane, Mili kaže da Hasana gleda kao svog drugog oca.

Printskrin: TV Happy

- Rakac je moj otac, to ne treba dovoditi u pitanje, siguran sam u to! Ipak, Hasan se mnogo puta prema meni poneo kao da mi je roditelj. O njemu mislim sve najbolje i drago mi je što je jedna takva legenda bila uz mene dok sam odrastao. Mnogo puta mi se našao u nekim bezizlaznim situacijama. Često je, iako umoran od nastupa i od stalnih putovanja, dolazio da me vidi i pozdravi  - objasnio je Mili.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA