Sonja Vuksanović otvorila dušu, i ovako je odgovorila na glasine da je imala aferu sa Markom Jarićem!

- Očigledno je da ne štrčim i zbog toga mnogima smetam - rekla je Sonja Vuksanović

  • 5
Marko Jarić, Sonja Vuksanović Foto: Twitter/@markojaric, Instagram/sonjavu

Posle nekoliko meseci ćutanja, Sonja Vukasnović je konačno progovorila o razvodu od Ace Lukasa, i prokomentarisala tračeve da je imala aferu sa Markom Jarićem.

NE MOGU TOLIKO DA SE IZOPAČIM: Sonja prvi put progovorila o razvodu od Lukasa, i žestoko potkačila Acu!

Sonja je poručila da pomirenja sa Acom neće biti, kao i da će se u narednom preiodu posvetiti poslu.

Foto: Instagram/sonjavu

- Koliko je ružnih događaja i emocija, toliko je i radosti i planova. Viktorija je krenula u predškolsko, ponosna sam na nju jer je za samo osam meseci savladala nemački i krenuće u nemačku školicu. Sofiji ove godine spremamo proslavu punoletstva. Biće to glamurozan rođendan, ali neće ličiti na svadbe ili vašare, već će biti onako kako njoj odgovara. Naravno, i Aca će učestvovati, najviše u muzičkom delu, i ne sumnjam da će biti prelepo. Godinama sam svu svoju energiju ulagala u Acu, našu porodicu i odgajanje dece. Mislim da je vreme da se posvetim poslu. Mada radim već 18 godina, u proteklom periodu nisam to činila sa dovoljno elana i posvećenosti. Sada sam ponovo fokusirana i mislim da će rezultat biti sjajan - izjavila je Sonja i potom po prvi put odgovrila na glasine da je navodno prevarila Lukasa sa Markom Jarićem.

Foto: Instagram/sonjavu

- Očigledno je da ne štrčim i zbog toga mnogima smetam. Da li sam preljubnica ili ne, sramno je komentarisati. Ne dozvoljavam da me bilo ko uvlači u svoje blato, ne želim da govorim na određene teme, jer ni sa prijateljima ne delim apsolutno sve. To je moja stvar i stvar mog bivšeg muža, naše dece i zajednice - zaključila je Sonja Vukasnović.

Foto: Instagram/sonjavu

(Telegraf.rs/izvor: Hello)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mitar lola

    2. septembar 2017 | 22:59

    Ona mislila da ce joj se marko javit na tel ha pa ima on takvih na svakom koraku zaceraj to aco iz kuce sto pre mami nek ide da nebruka djecu

  • kosarkas

    2. septembar 2017 | 19:30

    Znaci Jaric je odradio posao.

  • Beloica

    2. septembar 2017 | 21:55

    Stvarno si toliko vazna u zivotu da nema dalje muka mi je bre vise od tebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA