≫ 

Hvala što ste ga otrgli od zaborava... Slobodu Mićalović oduševio potez ljudi iz rodnog Leskovca (FOTO)

Poznata glumica podelila je sa svima lep gest učinjen za njenog pokojnog oca, glumca Dragana Mićalovića

  • 1

Srpski glumac Dragan Mićalović preminuo je 5. juna ove godine u Beogradu, a vest je svakako najviše pogodila njegovu porodicu.

GLEDAO SAM KAKO GA BOBA DRŽI ZA RUKU... Vojin Ćetković se emotivnim govorom oprostio od Dragana Mićalovića (FOTO)

Njegova ćerka, slavna glumica Sloboda Mićalović, nije želela da u javnosti govori koliko joj je teško pao odlazak oca, ali se kroz njene retke poruke na Instagramu to jasno vidi.

I ovaj put, u nekoliko rečenica koje je objavila, vidi se koliko joj tata nedostaje, te koliko je zahvalna onima koji su ga se setili, lepim gestom.

- Dragi prijatelji, svi vi koji ste voleli i poštovali mog oca Dragana Mićalovića, želim da vas obavestim da će 19. 09. u 18 časova u Leskovačkom kulturnom centru biti održano veče posvećeno upravo mom tati! Hvala organizatorima LIFE festivala što su pokazali poštovanje prema jednom umetniku i sugrađaninu i na trenutak ga otrgli od zaborava! Vidimo se u Leskovcu 19. 09. u 18 časova - napisala je Boba.

Najtužnija slika sa sahrane oca Slobode Mićalović: Tri sestre sa majkom kleknule pred grobom, neutešne u suzama (FOTO) (VIDEO)

Pogledajte i poslednji intervju Dragana Mićalovića, koji je za naš portal dao početkom maja.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA