DA LI JE OVO LJUBAV? Pogledajte kako su se Kija i Sloba ponašali na svom venčanju! (VIDEO)

Kristina i Slobodan venčali su se u aprilu ove godine, a nekoliko detalja vezanih za venčanje privukli su veliku pažnju

  • 16
Printskrin: Youtube/Kristina Kockar

Iako tokom takmičenja u "Pinkovim zvezdama" nije bio preterano poznat, Sloba Radanović sada je zbog "ljubavnog trougla" glavna tema domaćih medija i ljudi koji prate rijaliti Zadruga.

ANABELA JE BILA U PRAVU: U ovom spotu Slobina žena pokazuje GOLE GRUDI?! (VIDEO)

Zbog odnosa sa Lunom Đogani njegova supruga Kristina Kija Kockar posetila ga je u rijalitiju, kao i Lunina majka Anabela Atijas, a tu noć nema ko nije ispratio nesvakidašnju dramu u programu uživo.

Sada, pažnju na internetu privlači snimak sa venčanja Kije i Slobe, objavljen na njenom Jutjub kanalu u avgustu ove godine.

S obzirom na to da mnogi nagađaju da li se Kija i Sloba zaista vole, koliko su bliski, te da li je njihov brak farsa ili prava ljubav, verujemo da ćete odgovor pronaći baš u snimku na kom se sve to jasno vidi.

KO GOVORI ISTINU?! Pogledajte KOMPLETNU PREPISKU između Anabele i Slobine žene (FOTO)

Pogledajte snimak, i podelite sa nama vaše mišljenje:

SAMO ŠTO NE PUKNU! Luna kidala nokte dok je ležala pored Slobe, a onda je on zapevao pesmu koja govori više od reči! (VIDEO)

Inače, kako se tada pričalo, Sloba sa venčanja sa Kijom na svom Instagramu profilu ni taj dan, a ni naredne, nije objavio nijednu fotografiju, što je svima bilo prilično čudno. Ipak, sve je možda stvar izbora i sopstvenog ukusa.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hshsh

    23. septembar 2017 | 12:13

    Sloba,luna,andjelo,teodora,sara,... i ti mladji su totalno ne zanimljivi,smaranje je gledati ih,nemaju sta da ponude zabavno. Dok Miki i Janjos prave sale non stop,i uvek je zanimljivo gledati ih. Ovi mladji mogu slobodno kuci. Koga zanima Sloba Luna i njegova zena,bilo je zanimljivo par sati onoga dana i to je sve. Miki do pobede!!!!

  • Putin R.S

    23. septembar 2017 | 12:41

    Videlo se neko vece kada je nila kod njega. On je sedeo na metar od nje i kada je odlazila nije znao kako da se oprosti od nje, a nisu se videli 2 nedelje, sve dok im Anabela nije rekla da se pozdrave i poljube za kraj. On je bio mrtav hladan.

  • Milf

    23. septembar 2017 | 16:12

    Ko da su ga naterali da se zeni, tako izgleda na snimku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA