≫ 

NIŠTA JOJ NE ZAMERAM... Muž Done Ares se oglasio nakon pevačicine smrti!

- Kada čovek dođe u fazu gde je svestan da odlazi, ne treba mu zamerati - kaže Džavid Ljubovci

  • 14
Foto: Facebook/ Dona Ares

Pevačica Dona Ares preminula juče u 41. godini, nakon što je izgubila bitku sa kancerom.

Mnogobrojne kolege, prijatelji i fanovi oprostile su se od nje dirljivim porukama na društvenim mrežama, a članovi njene porodice napravili su umrlicu na kojoj nije bilo imena njenog bivšeg supruga Dževada Ljubovcija od kog se Dona rastala pre dva meseca.

Podsetimo, pokojna pevačica u avgustu je na svom Instagram profilu objavila da je do razlaza došlo zbog navodnog nedostatka poverenja.

Iako se tokom jučerašnjeg dana nije javljao, Džavid se danas konačno oglasio i otkrio da li postoji nešto što posle svega može da zameri Doni.

- Kada čovek dođe u fazu gde je svestan da odlazi, ne treba mu zamerati na tome što kaže. Tako nisam ni ja. Mi koji nismo prošli kroz to ne možemo o tome ni govoriti. Ona i ja smo prošli kroz razne faze i znamo u našim srcima da nikada ništa loše nismo mislili o našem braku. Ne zameram joj, znam da u dubini duše nije mislila ništa loše - kaže Džavid.

Foto: Instagram

- Dokttori su joj u aprilu rekli koliko joj je ostalo života... Ona je te poslednje dane želela da provede kod kuće, sa porodicom. Više nije mogla da se leči, nije bilo načina.

Dona Ares biće sahranjena sutra, u sredu 4. oktobra na groblju Humka u Bihaću, u 16 časova. Poslednji ispraćaj krenuće ispred Kantonske bolnice "Dr. Irfan Ljubijankić" u 15:45 časova.

Podsteimo, Dona je u 24. avgusta na Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa mužem, koju je precrtala crvenim slovom "iks", uz sledeću poruku:

Gotovo je i nije mi žao! Gde nema poverenja tu nema ničega!!! Nikada! Zbogom, hej hej... Goodbye!!! Forever! - napisala je Dona.

Ja ne trebam ovde nikom da se objašnjavam i ne zanima me ni tvoje mišljenje... Možeš slobodno da odeš i nikad se ne vratiš na moj profil, povedi i ove što se s tobom slažu - jedan je od komentara koje je Dona napisala onima koji su se čudili pomenutoj objavi i poruci.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    3. oktobar 2017 | 14:48

    Cudne su ljudske duse I sudbine. Pogotovo u teskim trenutcima.

  • marko srbin

    3. oktobar 2017 | 20:05

    Pretužno plače cela jugoslavija mislim da jedino nije žao onome ko nema osećaja nizašta hladnorvni stvorovi. Dona nek te čuvaju anđeli verujem da ti je Isus Hristos dao mesto u raju

  • predator

    3. oktobar 2017 | 19:42

    Opet sam se rasplakao čim čujem njenu pesmu "da zalupim vratima"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA