≫ 

SRCE DA PREPUKNE: Na komemoraciji Done Ares pročitane reči iz njene knjige koje pokazuju koliko je zaista patila

Od pevačice, koja je preminula u 41. godini života, opraštaju se prijatelji, članovi njene porodice i poštovaoci njenog lika i dela

  • 3
Dona Ares Foto: Instagram/donnaares

U Bihaću je održana komemoracija povodom smrti Done Ares. Od pevačice su se oprostili nekoliko stotina ljudi, od prijatelja, porodice, do poštovalaca njenog lika i dela. Na kraju komemoracije pročitan je deo iz njene knjige "Sobe za nikoga", koji je Dona napisala dok se borila sa rakom.

BIO JE MOJ ANĐEO ČUVAR... Ovo je jedina ispovest Done Ares o Dinu Merlinu, a njene reči teraju suze na oči

Foto: Instagram/donnaares

- Svi ćemo jednom umrijeti, samo je pitanje hoćemo li svi svoje živote proživjeti? Dok jedni razmišjaju o drugima i tuđe živote žive, drugima život prolazi u strahu šta će neko reći i dok bolesni čekaju konačna izlečenja, ja nisam gubila vrijeme i živjela sam punim plućima u svim uvjetima. Ovdje i sada. Da sam sjedila i čekala da izliječim rak i tek onda nastavim sa životom, nikada ne bih saznala ovo što znam danas. Zašto kad imamo sve nemamo ništa i onda kad izgubimo tek počinjemo voljeti život? - pročitane su ove njene reči.

Dona Ares biće sahranjena oko 16 časova u Bihaću.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    4. oktobar 2017 | 15:30

    Nek joj je laka zemlja! Lepo je rekla sve!

  • Boban

    4. oktobar 2017 | 16:47

    😢

  • Dr Jonathan Gediman

    4. oktobar 2017 | 15:52

    Tužno ali istinito dugo je čekala trebala je da ide u inostranstvo na lecenje čim je osetila da nije dobro I da ima rak odma je trebala novac da digne sa banke uzme uput I pravac u Rusiju u Moskvu na lečenje, balkan je zaostao za svetom I kod balkanaca izlečivo je ne izlečivo. Ljudi redovno idite na preglede I bez brige.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA