Nije za one slabog srca! Karleuša u jakni sa svojim likom okrenula bombastičnu GUZU, svi pomislili da je dole SKROZ GOLA! (FOTO)

Jelena Karleuša je brutalnom fotografijom svoje seksi pozadine izazvala opšti haos na Instagramu

  • 23

Foto: ATA images

Jelena Karleuša uskoro će ponovo zabavljati gledaoce u žiriju "Zvezda Granda", a sve što tamo ne pokaže nadoknadi na društvenim mrežama, na kojima je najpraćenija srpska javna ličnost.

Karleušin profil najposećeniji u Srbiji, kada vidite cifre zavrteće vam se u glavi! (FOTO)

Em što nema dlake na jeziku i uvek iznese svoje mišljenje, bez obzira na posledice, Karleuša "priča" i fotografijama koje su deo njene svakodnevice. Isto tako, i svakodnevice njenih fanova.

Na novoj slici koju je objavila Jelena je obukla teksas jaknu sa svojim likom, specijalno napravljenu za nju, a, iako je oduševila sve devojke, niko nije skidao pogled sa njene guze, koja je za sat vremena dostigla 35.ooo lajkova na Instagramu.

Foto: Instagram/karleusastar

Dok su jedni priznali da su na prvi pogled pomislili da je gola, drugi su konstatovali da su u pitanju helanke, a one treće nije bilo puno briga u čemu je...sve dok je Jelenina guza - savršena.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA