Džukela je odbila da uzme kiflu! Žena javno iznela skandalozan detalj sa snimanja Pinkovih zvezdica, Goca Tržan POBESNELA! (FOTO)

- Sram te i stid bilo jer si zlo i pokvareno biće - poručila je Goca Tržan devojci koja je objavila skandalozan post sa snimanja "Zvezdica"

  • 5

Nakon što se na Tviteru pojavila priča sa snimanja "Pinkovih zvezdica" po kojoj je Goca Tržan navodno vređala dete romske nacionalnosti, pevačica se oglasila i autorki ovog tvita je uputla brutalnu poruku.

Pretio je da će mi odseći prste, mislio je da Lena nije njegova ćerka! Goca Tržan iznela šokantne optužbe na račun Ivana Marinkovića!

Sve je počelo uvredljivim tvitom o Goci:

Printskrin: Twitter

A potom je pevačica osula drvlje i kamenje po autorki ovog posta:

- Prezirem lažove i smradove! Na snimanju sam se našalila sa detetom u publici da ću joj maznuti kiflu jer sam mrtva gladna, ali nema smisla jer je dete gladnije. Da ova spodoba nije ispovraćala ovakav tvit ne bih ni znala da je dete bilo romske nacionalnosti. I još me nazove "džukelom". E ovako: Sram te i stid bilo jer si zlo i pokvareno biće i nek ti se lepo vrati svaka laž i malicioznost. Užas! Kakvi ljudi! Aaaaaaaa - napisala je besna Goca Tržan.

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draksi

    20. oktobar 2017 | 14:38

    Pa ona da je toliko nevina, ne bi se toliko provlačila po novinama!

  • Krajišnik Knin

    20. oktobar 2017 | 16:18

    Goca Tržan kaže da nije ni znala da je dete romske nacionalnosti? Da li je Goca onda mislila da je dete švedskog porekla? Haha valjda se to odmah vidi!!!! I pored toga jako je ružno što je Goca Tržan jednoj plavokosoj devojčici rekla da ne izgleda kao Srpkinja nego već da izgleda kao da dolazi negde iz Skandinavije. Pa valjda plavokosi Srbi nisu retkost kao što neke neznalice misle.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA