Turski mediji objavili da su navijači Fenerbahčea napali Karleušu i pokušali da njen auto izguraju sa puta, a Jelena je otkrila šta je PRAVA istina!

- Turski mediji često znaju da prave senzacionalističke tekstove, na to sam već navikla i ne reagujem - kaže Karleuša za Telegraf

  • 3

Nakon što su turski mediji objavili da su dvojica muškaraca, za koje se sumnja da su navijači Fenerbahčea, navodno kolima pratili Jelenu Karleušu, pa čak i probali da srpsku pevačicu izguraju sa puta, podigla se prava bura u Turskoj, ali Karleuša za Telegraf kaže da se ništa od ovoga nije desilo, i da su Turci ovoga puta preterali sa senzacionalizmom.

ŠOU! Karleuša došla na Grand sa nikad većim dekolteom, a onda se grudima bacila na Lukasov auto i priuštila mu pogled ZLATA vredan! (VIDEO)

Po verziji tamošnjih medija Karleušu su pratila dvojica muškaraca koji su imali nameru da je povrede.

- Kada su videli da je sama u kolima, oni su počeli da prate njen auto, a kada su za to našli prigodan momenat, na mestu gde nije bila gužva, krenuli su svojim automobilom na njen i izgurali je s puta, a potom je verbalno napali. Uspela je da na vreme zakoči, pa nije došlo do težih posledica. Ta dva muškarca su odmah pobegla s lica mesta incidenta, ali očevici su zapamtili registarski broj - tvrdi izvor, a turski mediji dalje navode kako policija sumnja da su za napad najverovatnije odgovorni navijači Fenerbahčea, koji mrze Bešiktaš za koji igra Jelenin suprug Duško Tošić.

Printskrin: sozcu.com.tr

Međutim, Karleuša ističe da ova priča nema veze sa istinom.

- Turski mediji su pustili tu informaciju koja je tamo dobila velike razmere, ali evo ovim putem za naše medije moram da kažem da se ništa od toga nije desilo. Turski mediji često znaju da prave senzacionalističke tekstove, na to sam već navikla i ne reagujem - izjavila je Jelena Karleuša za Telegraf.

Foto: A. Nalbantjan

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA