Da li znate od kog srpskog pevača je ova seks-bomba žena? (FOTO)

Ona se za našeg pevača udala se 2015. godine, a iako iza sebe ima porođaj to se na njenom telu nikako ne vidi

  • 10
Foto: Instagram/_mrs.vaskovic_

I dok se supruge pojedinih javnih ličnosti, naročito pevača, možda i previše ističu i "reklamiraju" po medijima, postoje i one koje tu pažnju ne traže i ne izazivaju namerno.

Jedna od njih svakako je i zgodna Aleksandra, koja je u trenutku kada se 12. jula 2015. godine udala za našeg poznatog pevača bila student medicinskog fakulteta.

Radi se o Aleksandri Vasković, ženi frontmena "Leksington" benda Bojana Vaskovića.

Foto: Instagram/_mrs.vaskovic_

Lepa Aleksandra sa Bojanom i njihovom ćerkicom prve dane hladnog februara provela je u toplijim krajevima, odakle se, potpuno logično, pohvalila fotkama u kupaćem kostimu.

Foto: Instagram/_mrs.vaskovic_
Foto: Instagram/_mrs.vaskovic_

Foto: Instagram/_mrs.vaskovic_

Aleksandra i Bojan ne odvajaju se od ćerkice Anđeline, koja je 8. septembra 2015. godine prevremeno rođena. Par je dolazak deteta na svet krio u tajnosti, a prošli su pravu dramu pošto se Anđelina neko vreme borila za život.

Foto: Instagram/_mrs.vaskovic_

- Anđelina je veliki borac. Najveći borac koga znam. Ona je tek satkana od nekog čudnog materijala, jer to kako se izborila za sebe i svoj život je neverovatno. Večito je nasmejana i mislim da će takva biti čitavog života. I kad se prehladi i ima temperaturu ona se smeje. Taj osmeh je moje najveće bogatstvo. On nema cenu. Sad je već velika i beskrajno uživam u dugim šetnjama sa njom,u igri i uspavljivanju. Moj svet se vrti oko nje i moje najbliže familije. U mom životu nema nikakve mistifikacije. Sve je transparentno i iskreno i sve radimo sa mnogo ljubavi. To je ona suštinska, mala, ali dovoljna sreća. Prava sreća. Posebno kad se napravi balans između privatnog života i posla. Mislim da sam u tome uspeo i zaista mi ništa ne nedostaje iz perioda kad sam bio slobodan. Sve se nadomesti. Verujem da je sve negde gore zapisano i da sve dođe na svoje. Čovek samo ne treba mnogo da se opterećuje, nego da radi i da se trudi da bude dobar i čestit. Bog onda uvek vrati dobrim... - rekao je Bojan jednom prilikom na temu ćerkice, u razgovoru za Hello.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan.

    11. februar 2018 | 16:47

    Ne razumem potrebu da neko svoje licne slike ili nekog svog najmilijeg deli sa svima preko interneta?!

  • Losmi

    11. februar 2018 | 17:25

    Ljudi....pucajte kintu za nastupe,kate,pesme...da se oni PROVODE I UZIVAJU DOK VI RADITE ZA MINIMALAC...

  • Pedja doktor ™

    11. februar 2018 | 16:39

    Ајој, авион ✈✈✈

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA