≫ 

Dara otkrila emotivni trenutak koji je presudio da okrene Karleušin broj i pomiri se sa njom

Pevačica uskoro priprema koncert, na kojem će se, čemu se ni ona sama nije nadala, verovatno pojaviti i Jelena

  • 7

Pevačica Dara Bubamara izgladila je odnose sa koleginicom Jelenom Karleušom i ne krije koliko joj je drago što je došlo do pomirenja, što se do skoro smatralo potpuno nemogućim za dogoditi!

Nisi ništa posebno, POLJUBIO TE JER JE ČUO DA SAM GA OSTAVILA! Kija i Luna se žestoko posvađale, Kockareva izgovorila SVE što misli! (VIDEO)

Sada, Dara je otkrila u kojem trenutku je shvatila da treba da pozove Jelenu i da izgladi odnose koji su godinama unazad bili izuzetno loši.

- Nas dve nismo pričale, a onda, jednog dana, kad sam bila psihički loše, u krevetu sa temperaturom 40 i priključena na infuziju, upalim TV i vidim nju koja me podržava i hvali. Kao da joj je Bog šapnuo šta treba da kaže. Pokazala je da nema komplekse, ispala je pravi car i podigla me je iz kreveta - otkrila je Dara.

Ono o čemu se od "istorijskog" pomirenja kada je estrada u pitanju govori, jeste i to da će se Jelena pojaviti na Darinom koncertu u beogradskoj Areni 21. aprila.

- Koncert je solistički i ne bih otkrivala goste, ali biće veliko iznenađenje. Jelena je ispala car. Mi smo se i svađale i volele, slične smo, idemo glavom kroz zid i nismo sitne duše, kažemo sve što mislimo, direktno, i publika to oseti - zagonetno je rekla Dara.

Foto: A. Nalbantjan

Dara je pohvalila i Jelenino učešće u "Zvezdama Granda", rekavši kako je ona ta koja je podigla gledanost.

- Pratim "Zvezde Granda" na Jutjubu jer vikendom radim. Svi mi se dopadaju, drugačiji su, ali mislim da je Jelena stvarno podigla gledanost, zna da provocira, iskrena je i zna kad šta treba da kaže. Dopadaju mi se i Lukas i Marija i Bekuta - iskreno kaže Dara.

Jedan od članova žirija, Aca Lukas, nedavno je proslavio punoletstvo sina Andreja, a na žurki je bilo mnogo kolega - ali ne i Dara.

Međutim, Dara kaže da mu nije zamerila što je nije pozvao, jer ni ona njega ne zove.

- Nisam mu zamerila, mi se volimo i poštujemo, ali ne zovem ni ja njega na slavlja, a ni on mene - objasnila je Bubamara za Svet.

VIDEO: Kako je Karleuša reagovala kada smo je pitali da li će doći na svadbu Prije i Filipa

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Palma

    15. mart 2018 | 14:06

    Ovo je pted koncertna kampanja.Nemozes da dises od njih kao i pred izbore.

  • Engi

    15. mart 2018 | 18:09

    Sada ce srbi mirno spavati.

  • K

    15. mart 2018 | 17:02

    E,svaka Dari cast kad joj je laknulo od Karleusinih komentara.Kako se raduje pomirenju,kao neko dete.Jedva je cekala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA