≫ 

Nisi ništa posebno, POLJUBIO TE JER JE ČUO DA SAM GA OSTAVILA! Kija i Luna se žestoko posvađale, Kockareva izgovorila SVE što misli! (VIDEO)

Kija Kockar i Luna Đogani posvađale su se tokom pitanja gledalaca

  • 66

Pitanja novinara unela su nove nemire u Belu kuću, a kao i prethodnih šest meseci najžešća je bila svađa Kristine Kije Kockar i Lune Đogani

Zbog ove pesme su se posvađali: Kija naručila numeru, Luna se prvo smejala, a kada je videla da Sloba peva refren, poludela je i napala ga! (VIDEO)

Svađa je nastala tokom pitanja gledalaca, a kada su zadrugari počeli da komentarišu Kijin i Slobin brak, ona je pobesnela. U to se umešala Luna, a onda je nastao haos između njih dve.

- On pljuje po meni, jer želi sebe da opravda! Zna šta je uradio i želi sebe da opravda, kako ne shvataš?! - rekla je Kija Đoganijevoj.

- Ti pljuješ po svom braku! - odgovorila joj je Luna.

Printskrin: TV Pink

- Ja mogu da pljujem, ti ne možeš! - odbrusila joj je.

- Veruj mi da nisi ništa posebno. On vrlo dobro zna. Nemojte da me uzimate u usta, ni mene ni moj brak!  Sa njim mogu da pričam, ti me zaobidji! Ti me zaobiđi! - pobesnela je Kija.

Luna se branila i govorila joj kako nije u pravu, ali Kija je nastavila po svome.

Printskrin: TV Pink

- Kad bi izašla napolje, ostavio bi te! On je dobio informaciju da sam ja njega ostavila, pa je došao i poljubio te! Tek kad je dobio informaciju da se razvodi od mene, kad mu je mama prenela, onda te poljubio. Tako da, molim vas, nemojte mene da uzimate u usta, pogotovo ne ti! - poručila je Kija.

Printskrin: TV Pink

I zzadrugari su komentarisali kako im je sve već postalo smešno, pogotovo odnos njih dve, pa je Lepi Mića dobacio:

- Svađa Kije i Lune učvršćuje vezu Lune i Slobe!

- 33 devojaka je bilo, eto, ona je jedna od njih samo zato jer je mislio da sam ga ostavila. Meni je stalo do njega, ja njega volim kao čoveka, ali više nikada ne želim da budem s njim - završila je Kija.

Printskrin: TV Pink
Printskrin: TV Pink

Pogledajte svađu:

VIDEO: Kad Luna traži pištolj, a Kija ne može da izbroji Slobine ljubavnice

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubav

    15. mart 2018 | 00:53

    Ovi sto je sada Kija o njoj rekla je potpuno tacno. No nije Luni to važno, nju muci zurka od sinoc. Zna se ko je bio majstor stimunga. Jadna je kao i njena mama, koju svi "napadaju" i mrze

  • @@@

    15. mart 2018 | 00:46

    Luna komentariše kako je hjihov brak bio loš????E živote

  • Jele

    15. mart 2018 | 05:13

    Ajde sve mogu da razumem,osim dela dokle Kristina planira sa njom da se objasnjava? Jako jasno pitanje-Usla si u rijaliti,smuvala si se sa ozenjenim,je**la se sa njim,mama ti rekla da je to u redu,i sad jos solis pamet i pricas o ljubavi koliko se volite? Devojko moja sestra ima 19 godina pa je svesna morala i dostojanstva ne mora niko da je pravda,a ne mama. KRISTUNA TI SI PREVARENA ZENA KOJOJ LJUBAVNICA TVOG MUZA POKUSAVA DA SE OBRATI??? Kakve raspravke sa njom vodis?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA