Tigar na Instagramu ima skoro 12.000 pratilaca, a on prati samo jednu osobu - ovu našu poznatu pevačicu! (FOTO)

Dejan Popović Tigar je vrlo aktivan na društvenim mrežama gde često voli da se pohvali skupocenim satovima, automobilima i gomilom novčanica

  • 6

Dejan Popović Tigar važi za kontroverznog biznismena koji je bio uhapšen zbog sumnje da je pretukao bivšeg policajca Milana Trticu.

Voleo bih da ona to zna! Kijin dečko prokomentarisao emisiju u kojoj su gostovali Sloba i ona, pa priznao da li će čekati Kristinu

Poznat je po raskalašnom životu i bahatom ponašanju, kojim neprestano privlači pažnju kako medija tako i poznatih dama sa kojima je bio u vezi.

Foto: Telegraf

Popović je navodno vlasnik nekoliko automobila, stanova, lokala i firmi. Bio je u vezi sa nekadašnjom učesnicom rijalitija Farma Jelenom Milošević Balerinom, bivšom članicom grupe Modles, Zoranom Andrić. Povezivali su ga i sa Anastasijom Buđić i Sorajom Vučelić, bio je u vezi sa manekenkom Tijanom Stajšić, a dešavalo se da u javnost isplivaju i njegovi snimci iz spavaće sobe.

Tigar je popularan i na društvenim mrežama, a broj njegovih pratilaca iznosi skoro 12.000.

Međutim, izgleda da je jedna naša pevačica uspela da ga fascinira, pa je jedina osoba koju on prati na Instagramu i reč je o Emini Jahović.

Foto: ATA Images

Printskrin: Instagram/dejan_popovic_tigar

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA