≫ 

Nataša traži potpuno starateljstvo, hoće da zabrani Luki da ćerku vidi do 18. godine!

Bekvalčeva će na sudu zahtevati da Luka ne može da vidi ćerku do njenog punoletstva

  • 24

Nataša Bekvalac podnela je zahtev za razvod braka od Luke Lazukića,  sedam meseci nakon što su se venčali na Ibici.

Pevčica je odlučila da na sudu traži potpuno starateljstvo nad njihovom ćerkicom Katjom, koju je Bekvalčeva na svet donela 28. februara ove godine.

Nataša će na sudu tražiti da se Luki zabrani viđanje njhihove ćerke, i to njene 18. godine kada će moći sama da odluči da li će želeti da viđa oca, ili ne.

Prvi snimak Nataše Bekvalac nakon što ju je fizički napao muž (VIDEO) (FOTO)

Ti si jedno g****! Saša Vidić ogorčen posle fizičkog napada na Natašu Bekvalac (VIDEO)

Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, Nataša je protiv Luke Lazukića podnela krivičnu prijavu, uz tvrdnje da ju je pretukao u noći između subote na nedelju (13. na 14. april), u njenom stanu na Dedinju. Incident je izbio zbog poruka koje je Nataša pronašla u Lukinom telefonu, nakon što se on te noći vratio iz grada.

Foto: ATA Images

Šta čeka Luku zbog fizičkog napada na Natašu Bekvalac? Evo koliko košta nasilje u Srbiji

S druge strane, Lazukić se oglasio i tvrdi da navodno nije tukao pevačicu, te da modrice ima od anticelulit masaža na koje ide. Više o tome šta je Luka rekao i zbog čega podnosi krivičnu prijavu protiv Nataše pročitajte OVDE.

VIDEO: Saša Vidić o fizičkom napadu Luke Lazukića na Natašu Bekvalac:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    18. april 2018 | 10:14

    Možda j ovaj čovek nasilnik i gubitnik, a da li vi stvarno mislite da je Nataša cvećka? Prvo sama je izabrala njega za muža. Ako je neko takav zlotvor, kako je moguće da posle ovoliko meseci braka bude fin, a tek sad napadne? Onda je ona to presekla i stala mu na put jer bi je u buduće svakodnevno maltretirao. Prosto nr mogu ds poverujem u takvu priču. Mislim da je Nataša nestabilna emotivna ličnost i da preterano burno reaguje. Da je jaka fizički, možda bi bila veći nasilnik od njega...

  • Dijana

    18. april 2018 | 11:31

    Ko je ona da to odredjuje i da se sveti preko deteta?!kakav god da je on,otac je tom detetu!Ako je los muz ne znaci da nije dobar otac!Ona je Severina br 2!I ja sam razvedena,i moj bivsi muz je ispao uzasan prema meni,al prema nasem detetu je divan.Ona voli svog tatu i nema razloga da ona ispasta za to sta je bilo izmedju nas dvoje!Treba biti covek!

  • Jelena 1982

    18. april 2018 | 10:06

    To je greh Natasa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA