≫ 

Da sam pretukao Natašu Bekvalac, ne bih bio pušten: Luka Lazukić negirao da je fizički nasrnuo na svoju suprugu (VIDEO)

- Nataša je žena spremna na sve. Jedan dan ima modrice drugi ih nema. Da li je šminka i šta je istina utvrdiće sudski veštak - rekao je Lazukić u Jutarnjem programu "Hepi" televizije

  • 47

Luka Lazukić negirao je u Jutarnjem programu "Hepi" televizije da je pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac. On ističe da nije bio u pritvoru i kaže da je sve ovo za njega samo ružan san.

Luka Lazukić: Nisam tukao Natašu, modrice ima od anticelulit masaža

- Nisam imao potrebu da dođem da se branim niti pravdam, već sam došao da dam glas za sve one koji su obmanjeni kao i ja - rekao je Lazukić i nastavio:

- Ja svoju suprugu nisam udario, ja svoju suprugu nisam vukao po podu njenog stana, ja svoju suprugu nisam udarao po rani od carskog reza... Te večeri došao sam kući i legao u krevet kada me je ona histerično probudila i počela da me udara. Raspravljali smo se i ja sam nastavio da spavam. Za vest da sam je tukao saznao sam kada sam bio u stanu kod svojih roditelja sa svojom ćerkom iz prvog braka. Ja sam Natašu prestao da volim onda kada sam shvatio da može ovako nešto da uradio - rekao je Lazukić kod Marića i objasnio da on nije bio privođen već da je samostalno otišao u policiju kada su ga pozvali:

Foto: E Stock/ATA Images

- Ja nisam bio priveden, već sam u policiju otišao sam negde oko 13 časova. U prvi mah nisam se javio policiji na telefon, jer su me novinari konstantno zvali - pokušavao je da se odbrani Luka  i da objasni kada su nastali problemi sa Natašom:

- Naši problemi su nastaju kada se završio produženi medeni mesec. Kada sam seo sa svojom suprugom i pokušao da joj objasnim da moramo da spustimo loptu, da dolazi dete. Nema novca za bacanje i za histerije.Tada su počeli naši problemi. Ne želiš da budeš sa mnom jer nema dovoljno novca, ne moraš. Dok je bilo para bilo je i ljubavi. Ja samn davao novac za salaš, za renoviranje stana... Luka Lazukić ne duguje nikome , a kamoli kriminalcima koji sada jure moju suprugu i i dete  - rekao je Luka.

Foto: TV Prva, e-stock.us

- Nataša je žena spremna na sve. Jedan dan ima modrice, drugi ih nema. Da li je šminka i šta je istina utvrdiće sudski veštaci. Neka ja budem žrtva obmane. Ponavljam, ja Natašu nisam udario, ja Natašu nisam razvlačio po podu stana, ja nisam tukao suprugu - rekao je Luka, koji se osvrnuo na izjavu Ace Lukasa.

Aca Lukas: Gospodo, zašto sam ja morao u zatvor, a Luka Lazukić ne mora?!

- Lukasa ne znam. On je učinio to što je učinio i odgovarao je za to što je uradio. Ja nemam veze u tužilaštvu. Sam sam otišao u policiju bez prisustva advokata sam dao izjavu, istu potpisao, jer nemam čega da se plašim. Sedeo sam u dnevnoj sobi u stanu svojih roditelja sa ćerkom iz prvog braka kada me je drug pozvao i javio mi da su se pojavile informacije da sam pretukao Natašu - ispričao je Luka u jutarnjem programu kod Marića.

Šta je sve Luka još rekao kod Marića pogledajte u videu ispod:

VIDEO: Nataša Bekvalac u Urgentnom centru:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zabrinut

    19. april 2018 | 12:19

    Vreme skorašnje. Učiteljica na roditeljskom sastanku kaže čoveku da njegovo dete za tri godine nije donelo ni jedan dimaći zadatak i da mora da preduzme nešto. Čovek drhtavim glasom kaže da su njemu ruke vezane jer žena preti da će ga prijaviti za nasilje ako samo podigne glas na decu. Ovo je istinit događaj pa vi vidite šta nam ovaj zakon radi od porodice.

  • Toza čvarak

    19. april 2018 | 11:54

    Ne znam zašto, ali ja ovom čoveku verujem. To se uvek tako završava kad su brakovi iz interesa. Sa Koletom šećerkom se isto rastala jer joj je zavrnuo slavinu. Tada nije bilo aktuelno to nasilje u porodici a i on je bio moćan pa je izvisila. Ovaj će na..bati jer je nastupio matrijarhat. Sve se radi da se uruši institucija porodice. Kao da niko više ništa ne radi samo mlati ženu.

  • Kalimeru

    19. april 2018 | 13:28

    Trebao je oci otvoriti kad se zenio, a i ona za svakog koga upozna odmah se udaje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA