Da je brinuo o svojoj karijeri ne bi postao radni pevač na splavu! Afrika brutalno odgovorila Šaku nakon što ju je javno isprozivao

- Moj uspeh ga boli izgleda baš, baš puno, ali ne znam zbog čega. Nikada u životu ga nisam uzela u usta - kaže Sandra

  • 10
Šako Polumenta, Foto: ATA Images

"Ja sam malo medijski zaspao, želeo sam da pustim te ljude koji su popularni - MC ovaj, MC onaj, Amerikanka, Afrikanka, Evropljanka, pojma više nemam ni kako se zove koja... Želeo sam da ih pustim, neka imaju svoj teren. Ja ne mogu da se takmičim sa ljudima koji... Čekaj bre, ja sam uradio toliko na terenu!" - izjavio je pre nekoliko dana Šako Polumenta, a u ovoj izjavi jasno je da je žestoko prozvao koleginicu Sandru Prodanović, odnosno Sandru Afriku.

Iako je Sandra neko ko se trudi da izbegava estradne okršaje, na Šakove reči nije htela da ostane ravnodušna, pa mu je odgovorila rekavši baš sve što misli.

Šako ušao u Zadrugu, zapevao "Nedostaješ", a onda je Mina uradila nešto čemu se niko nije nadao! (FOTO) (VIDEO)

- Videla sam šta je izjavio i, moram da vam kažem, to mu nije prvi put. Gledala sam snimak jos jedne slične izjave. Stvarno ne razumem šta ja i moje kolege MC, smetamo nekome? Ko gubi, ima pravo da se ljuti! - počela je Afrika.

Sandra Afrika, Foto: Telegraf

- Verovatno, da je zadnjih godina više vodio računa o svojoj, a ne o tuđoj karijeri, ne bi došao u ovu situaciju da postane radni pevač na jednom splavu u Beogradu! Pozdrav iz Beča, gde sam upravo dobila nagradu za najtraženiju pevačicu u dijaspori - poručila je Afrika.

- Moj uspeh ga boli izgleda baš, baš puno, ali ne znam zbog čega. Nikada u životu ga nisam uzela u usta. Ponavljam, ko gubi ima pravo da se ljuti - zaključila je Sandra.

DOSTA MI JE! Edita burno odreagovala na pitanja o Luni Đogani i Sandri Africi, a onda otkrila da li ulazi u Zadrugu!

VIDEO: Sergej Trifunović uhvaćen u prekršaju u centru Beograda

VIDEO: Šta Beograđani misle o Kiji, Slobi i Luni?

(Telegraf.rs/Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stasa

    4. jun 2018 | 12:53

    Sako je ime i neko ko ima karijeru zbog muzike koju nam je pruzao i pruza. Ti si proglasena najtrazenijom u dijaspori toga kako izgledas, a ne zbog toga kako pevas. Zato cuti. Sako je za tebe izmislio svet!

  • Miki

    4. jun 2018 | 10:22

    Ma svi ste vi isti!

  • Maya

    4. jun 2018 | 13:12

    Jao majko mila kakav bre ti glas imas svi mi koji smo te slusali znamo kako ti nazovi pevas i ti si nasla da njemu neato kazes. Uzmite mikrofon oboje pa da vidis razliku😋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA