≫ 

"To ne možeš da nosiš u Srbiji!" Saša Vidić ispljuvao Ildu Šaulić, a sve zbog pojavljivanja u ovoj kombinaciji! (FOTO)

Stilista je bez dlake na jeziku prokomentarisao pevačicinu odevnu kombinaciju

  • 34
Saša Vidić, Foto: Marko Jovanović

Ilda Šaulić jedna je od preko 900 zvanica koje su prisustvovale svadbi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Na slavlju je bilo mnogo žena, a ono što je gostima oduzelo mnogo vremena jeste odmeravanje toga šta je ko obukao, naročito kada su u pitanju žene sa javne scene.

Onaj kome to nije promaklo jeste modni kreator i stilista Saša Vidić, koji je žestoko iskritikovao neke od pevačica.

One čiji mu se stajling nikako nije dopao jesu Ilda Šaulić i Milica Pavlović, a dok je za jednu rekao da je "utripovala da je vojvotkinja", za drugu smatra da je promašila događaj za ovakvu kombinaciju.

- Ono što vidiš na članovima kraljevske porodice ne možeš da nosiš u Srbiji. Idemo opet ispočetka - ta deca se rode sa šeširom na glavi, a ova ovde se rađaju sa upletenom kikom, što nije strašno. Strašno je kad utripuješ da si vojvotkinja. Samo, od čega? - rekao je Vidi na račun stajlinga Ilde Šaulić.

Ilda sa bratom Mihajlom (levo) i mužem Bojanom (desno), Foto: ATA Images

Ni prema Milici nije bio blaži.

- Jedno je crveni tepih na dodeli Oskara ili Gremija, a nešto sasvim drugo je svadba. Da razjasnimo, do*ičnjaci sa zavesom ne idu, osim za tezgu u klubu čija je adresa Ninber štrase 1587437142! Pozdrav za Bunibrod! - rekao je Vidić za "Modni sud" nedeljnika Svet.

Milica sa prijateljem Dušanom, Foto: ATA Images

Milica i Dušan, Foto: ATA Images

U anketi ispod podelite sa nama vaše mišljenje.

Vidić je nedavno iskritikovao i Daru Bubamaru: 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    29. jun 2018 | 19:27

    Ne volim Vidica ali ovog puta je u pravu. Ovi nasi prazilukovici hoce daa kopiraju Engleze a vecina se neukusno obukla, pocevsi od mlade sa dekolteom u crkvi,do Brene sa perjem na glavi. A drugo,da ih covek nista ne pita, bolje usta da ne otvaraju, nit znaju sve padeze nit umeju da sastave dve recenice. Polusvet

  • SM

    29. jun 2018 | 19:27

    Samo mi nije jasno zasto nije kritikovao Brenu da se istripovala da je vojvotkinja.I ona se malo zanela sa sesiricem.Ako kritikuje,onda neka kritikuje sve,a ne samo Ildu.Ali je potpuno u pravu Sasa.Zamisljaju da su na kraljevskom vencanju.

  • Dd

    29. jun 2018 | 13:18

    Vidić mi ide na živce,ali ovog puta se u potpunosti slažem sa njegovim mišljenjem!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA