≫ 

Andrija Lazović se oglasio nakon Kijine pobede, rekao da je razočaran u nju, pa šokirao razlogom zbog kog će pozvati Slobu!

- Slobu ću zvati - tvrdi Lazović, rekavši i da ne bi ponovo bio sa Kristinom

  • 95
Andrija, Kija i Sloba, Foto: Marko Jovanović, A. Nalbantjan

Slobodan Radanović u rijaliti "Zadruga" ušao je 6. septembra 2017. godine, a svega sedam dana kasnije tamo je, pred kamerama, prevario svoju ženu Kristinu Kockar i uplovio u vezu sa Lunom Đogani.

Nakon toga, 23. oktobra 2017. godine ekskluzivno smo objavili informaciju da Kija ima novog dečka, te da je reč o Andriji Lazoviću iz Budve.

Kija je malo nakon što je uplovila u vezu sa Andrijom ušla u Zadrugu, a Lazović se za vreme njenog učešća s vremena na vreme oglašavao u medijima, mahom govoreći da podržava Kiju i da će je čekati.

Gagi Đogani uputio otvoreno pismo Željku Mitroviću, pa ga brže-bolje obrisao! (FOTO)

Kijini fanovi žestoko odgovorili Gagiju Đoganiju nakon otvorenog pisma koje je uputio Željku Mitroviću! (FOTO)

No, sve se promenilo kada je Kristina u Zadruzi rekla da i dalje voli svog muža, nakon čega se na nekoliko dana i pomirila sa njim. Po izlasku iz Zadruge 20. juna Kija nije kontaktirala Andriju, ali je pričala sve najbolje o njemu. Međutim, on sada kaže da je razočaran u nju i da je "nezahvalna".

Kija i Andrija u Budvi, Foto: Telegraf

Kija me je razočarala. Nije me udostojila nijednim pozivom, posle svega što sam za nju učinio i bio uz nju kao najveća podrška kad su je osporavali, optuživali i pljuvali u rijalitiju. Pomogao sam i da je manje boli suprugova prevara. Čak i kad se desilo sve ono sa Filipom. Bio sam i na sahrani njenog oca - priča Andrija Lazović.

Šokantan snimak! Sloba pušio džoint dok je snimao lajv na Instagramu?! (VIDEO)

- Kristina i ja smo davno imali vezu dok nije ni poznavala Slobu. Kad je on nju prevario u rijalitiju, ona me je pozvala i opet smo se spojili, izlazili smo u Beogradu i ona je dolazila u Budvu. Ništa nije bilo fejk i zbog moje reklame, kako neki misle. Meni ne treba to i umoriilo me je da komuniciram sa novinarima i da mi prilaze mladi da se slikaju sa mnom. Nisam rijaliti zvezda i nikad to ne bih bio. Slučajno sam postao deo te priče - tvrdi Lazović.

Kija, Foto: A. Nalbantjan

Kako Andrija kaže, i ako ga Kristina sada pozove, više ne bi bio sa njom.

Zna se red, a ja nisam od juče. O Kristini mislim da je veoma inteligentna, sposobna i lepa, ali, ponavljam, ja nisam od juče. Nema opravdanja za to što je nezahvalna i što nije ljudski postupila - zaključio je Lazović.

Luna progovorila o pomirenju sa Slobom, pa prvi put prokomentarisala izjave njenog bivšeg dečka Srđana koje su šokirale sve! (VIDEO)

Da li iz inata Kristini, Lazović tvrdi da će kontaktirati Slobodana Radanovića.

Sloba Radanović, Foto: A. Nalbantjan

- Slobu ću zvati da peva za moj rođendan 1. oktobra. Sviđa mi se njegov glas, a time ću dokazati da protiv njega nemam apsolutno ništa - rekao je Andrija.

VIDEO: Oni se vole, bez obzira na sve: Lepi Mića prokomentarisao Kiju i Slobu, pa pomenuo i Lunu

VIDEO: Sloba Radanović puši džoint uživo na Instagramu?!

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blučanka

    29. jun 2018 | 13:34

    Narod je lako prevariti, ali ga je teško uvjeriti da je prevaren. Teška manipulatorka, prefrigana, navalentna. Andriju je držala kao zlatnu rezervu, ali kako ju je slava digla, brzo ga zaboravi.

  • Laganoooo

    29. jun 2018 | 13:12

    Lepo je Sloba rekao da je ona spremna na sve. Ipak je on najbolje poznaje. Za svoje ciljeve iskoristila Filipa,Andriju, Slobu, a jos uvek koristi pojedine šlihtare iz Zadruge.

  • ves korpa

    29. jun 2018 | 12:30

    O oo ,poceo i iz njene ves korpe da se vadi prljav ves. Nema vise produkcije da " pokriva"..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA