Kija otkrila ko sada više zarađuje ona ili Sloba, a evo pod kojim uslovom bi nastupila zajedno sa njim!

Kristina je sinoć imala prvi nastup za koji je vladalo ogromno interesovanje, a klub u kojem je pevala bio je ispunjen do poslednjeg mesta

  • 31
Kija, Foto: A. Nalbantjan

Kristina Kija Kockar prošle noći je imala svoj prvi nastup u Ofenbahu koji je jako dobro prošao. Ona je nastupila sa bivšim zadugarom Borom Santanom, pa su zajedničkim snagama napravili ludu žurku i atmosferu doveli do usijanja, a za njihov nastup bilo je ogromno interesovanje, pa je klub bio krcat.

Kija razvalila na svom prvom nastupu u Ofenbahu, evo šta je sve pevala i kako je bila obučena! (VIDEO)

Nakon ovoga Kija je gostovala u emisiji "Premijera" gde je otkrila ko sada više zarađuje od nastupa ona ili njen suprug pevač Sloba Radanović koji je po izlasku iz Zadruge takođe imao dosta zakazanih nastupa.

- Nemojmo ulaziti u novčanik. Naravno da sam zadovoljna - rekla je Kockareva i dodala: Ljudi su mi govorili koliko on zarađuje otprilike. On će tek da zarađuje mnogo više, tako da ne sumnjam da će barem približno zarađivati kao ja - rekla je Kija.

Kija, Foto: A. Nalbantjan

Kristina je potom odgovorila i na pitanje koje se tiče njenog i Slobinog zajedničkog nastupa i kroz šalu rekla koji uslov bi u tom slučaju morao da bude ispunjen.

- Mora da bude debeo iznos (smeh), bilo bi zanimljivo da nas vide. Non-stop smo zajedno po emisijama tako da nam neće biti prvi i poslednji put da sarađujemo ili tako nešto - rekla je Kristina.

Kija "zapalila" klub u Ofenbahu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZS

    1. jul 2018 | 21:15

    Ih, ljude pojede zavist, ne mogu da vide tudj uspeh, pa to ti je. Bravo Kija, zelim ti svu srecu ovog sveta.

  • Suza

    1. jul 2018 | 19:36

    Žena se sve vreme šali, nije opterećena poslom, lepo joj je...zašto bi nekome to smetalo???

  • Žarkov Dragan

    2. jul 2018 | 00:24

    U nekim trenucima kada vidim koliko Kija pati za Slobom pomislim da treba da da još jednu šansu svom braku.I onda vidim snimke kako je Sloba ponižava i pljuje po njihovom braku celog trajanje rijalitija i onda pomislim zašto uopšte i pričati o pomirenju kada je Sloba jedini kriv za ovaj krah braka i za patnju Kije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA