Van Gogh zaljuljao Knjaževac, a rokeri stižu uskoro u Beograd i to nije jedino iznenađenje (FOTO) (VIDEO)

Dok je Knjaževac mirno plovio kroz vedru noć, ređali su se mnogobrojni hitovi grupe, koje je publika horski ispratila od prvog do poslednjeg slova

  • 0

Grupa Van Gogh je u sklopu 57. Festivala kulture mladih, u prostoru Gurgusovačke kule u Knjaževcu, pred pet hiljada rokenrolera svih generacija održala koncert za pamćenje!

Raspoloženi Đule na početku koncerta pozvao je sve prisutne da zajedno sa bendom hukom postave "kamen temeljac kulturi"!

Van Gogh dobro protresao Kruševac: Rokeri priredili pravi muzički zemljotres (FOTO) (VIDEO)

Dok je Knjaževac mirno plovio kroz vedru noć, ređali su se mnogobrojni hitovi grupe, koje je publika horski ispratila od prvog do poslednjeg slova.

Foto: Van Gogh, Promo

U pauzama snimanja svog novog, desetog po redu studijskog albuma, grupa je na svom zvaničom fb, instagram i tviter profilu objavila datume svojih sledećih koncertnih stanica na aktuelnoj letnjoj turneji: Despotovac, Vranje, Dimitrovgrad, Kozara, Pirot, Petrovac na Mlavi, Apatin, Đurđevo, Surdulica, Nikšić, Tuzla, Palić, Sarajevo...

Nakon nastupa Rosin Marfin prvog i legendarnih Strenglersa drugog dana Beogradskog Bir Festa, 17. avgusta, grupa Van Gogh će se na radost mnogobrojnih posetilaca festivala, sa Inovejšn stejdža muzikom pokloniti publici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA