≫ 

Sama je to sebi dozvolila i zaslužila... Evo šta je Kija rekla o Luninim suzama zbog Slobe i njenoj modnoj kolekciji! (VIDEO)

- Ali, da sam imala preteranu empatiju nisam, iskreno. Ja sam poslednja osoba koja je to trebala da oseća - rekla je Kija

  • 28
Kija i Luna, Printskrin: TV Pink

Kija Kockar je prošle noći gostovala u emisiji "Narod pita" gde je komentarisala svoje učešće u Zadruzi, ali i pojedine zadrugare.

Kija prvu put nakon izlaska iz Zadruge progovorila o Andriji i otkrila da li su u kontaktu! (VIDEO)

Kristina je iskreno i bez dlake na jeziku progovorila o suzama Lune Đogani koja je stupila u vezu sa njenim suprugom Slobom Radanovićem, a kasnije doživela različite neprijhatne situacije i svađe sa njim, zbog kojih je lila suze.

Kija, Foto: Printskrin/Zadruga Official

Kija je priznala da nije osećala empatiju zbog toga, ali da se nikada nije ni smejala.

- Ružno je smejati se nečijim suzama, to je ružno, ali ne bih volela da se bilo ko oseća loše, pogotovo ne zbog Slobodana. Ja znam kako se ona osećala zbog njega, ne želim to nikome, iako je to sama sebi dozvolila i svesno ušla u to i zaslužila, ne bih volela da neko plače. Ali, da sam imala preteranu empatiju nisam, iskreno. Ja sam poslednja osoba koja je to trebala da oseća - rekla je Kija.

Kija, Foto: Printskrin/Zadruga Official

Kockareva je potom otkrila da li bi se javila Luni kada bi je srela na ulici.

- Naravno da bih joj se uvek javila, ne bih okrenula glavu. Ćao - ćao i to je to. Želim joj svu sreću i ne znam šta bih dalje mogla da joj poručim. Sreću, zdravlje i to je to i što dalje od mene - rekla je ona.

Luna je nedavno otvorila butik sa sopstvenom kolekcijom koju je predstavila još u Zadruzi, a Kija je prokomentarisala šta misli o njenoj garderobi.

Kija i Luna, Foto: A. Nalbantjan

- Njena kolekcija ne odgovara mom stajlingu, videla sam stvari samo u Zadruzi. Videla sam da je u mom spotu nosila šorts Milica iz grupe ,"Ministarke", ali to nije bilo iz njene kolekcije, to moram da kažem. U svakom slučaju i da je bilo iz Lunine kolekcije, nemam ništa protiv toga. Mislim da bi to bilo zanimljivo nekome, ja ne osporavam ničiji rad, ne znam šta se desilo sa tim butikom, nisam pratila. Meni može da se svidi kao običnom svetu, ali ona nema stvari koje bi meni odgovarale - rekla je Kija.  

Pogledajte šta je Kija rekla o Luni:

Luna: Za mene je ovo pobeda, ja sam pobednik:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    24. jul 2018 | 11:42

    Steta sto se i kod nas ne dodeljuje nagrada za najlosiju glumu, kada vec toliko kopira Holivud red je da dobije i to zasluzeno priznanje

  • Jeca

    24. jul 2018 | 11:40

    Tako prolaze ljubavnice.....niko je nije terao da uleće u krevet oženjenom muškarcu

  • Naglupopitanjeglupodgovor

    24. jul 2018 | 12:43

    Ministarku podhitno da zaposle u koridore ili u turizmu da je ture negde nadlezni d'urade nesto.Zabole me djon od cipela za obe persone gore pomenute koje se prepucavaju.Pisite nesto pametno ili poucno ne mlatite vise rekla-kazala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA