≫ 

Istina je da sam bila na tom rođendanu, ali... Luna progovorila o Draginjinom rođendanskom slavlju, ali i o Slobi (VIDEO)

Luna Đogani je otvorila dušu

  • 49

Luna Đogani je gostujući u emisiji "Premijera" otkrila da li je na kraju bila na rođendanu Slobine mame Draginje Radanović. Podsetimo, sve je krenulo kada se na internetu pojavio snimak koji je navodno sa slavlja Slobine mame, a na njemu se navodno čuje Lunin glas.

Đoganijeva je demantovala da je glas na snimku njen, ali je ispričala da je ipak bila na rođendanu, pre svega kako bi ispoštovala Slobine roditelje.

- Istina je da sam bila  na tom rođendanu, ali sam bila nakon što je Sloba otišao. Nisam želela nikakav susret sa njim, jer moja namera odlaska tamo nije da bi se srela sa njim, nego da bih ispoštovala ženu kojoj je bio rođendan i njegovog oca - rekla je Luna.

Luna Đogani Foto: A. Nalbantjan

Ubrzo nakon toga progovorila je o odnosu sa Slobom.

- Nemamo nikakav kontakt - rekla je Luna.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Luna priča da joj fali Sloba, a otkriva i da se čula sa Gastozom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tom

    29. jul 2018 | 22:07

    A, Draginja iz mrznje prema svom rodjenom detetu je poslala Luni tortu za rodjendan, podrsku uputila u svakoj prilici i zagrlila u finalu? Da je neiskreno njeno i Lunino ne bi je u kucu primili, a ponajmanje bi Luna o tome pricala javno da sve nije bilo iskreno. Lunino prisustvo niti je precilo, niti je moglo da utice na Kijinu odluku da te ljude i njihove svecanosti ne postuje

  • Mira

    29. jul 2018 | 20:00

    Za mene je porodica Djogani olicenje posrnule Srbije. Otvaracice usta, nepismeni denseri...ah te devedesete. Sad je tu cerka da odrzi tradiciju. Ne zna tablicu mnozenja, ali za one stvari je maher. Ne zna da crta, ali je kreatorka. Ne zna engleski, ali je bloger.

  • Tanja

    29. jul 2018 | 20:03

    Grozno.Luna uporno pokusava na podmukao nacin da se dodvori Slobinim roditeljima jer zna koliko ih Sloba voli. Stvarno je ovo strasno i podlo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA