Gađali su nas, ali ružama i aplauzom! Kija nastupila u Boru i napravila ludilo! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar i "Ministarke" održale su još jedan uspešan nastup u Srbiji

  • 99

Pobednica Zadruge Kristina Kija Kockar sinoć je zajedno sa "Ministarkama" nastupila u Boru, pred oko 4.000 raspoloženih fanova koji su pomno pratili svaki njen korak i pevali uglas sa njom.

Kija je inače nastupila u Boru povodom Dana rudara, a pravi delirijum nastao je kada je zapevala "Ne vraćam se na staro", duet sa "Ministarkama".

Tajna čuvana 11 meseci! Andrija duguje Kiji pare, a viđa se sa Slobom! Evo koliko novca mu je dala, a koliko još treba da joj vrati

- Gađali su nas...ali samo ružama i aplauzom - napisala je Kija na Instagramu, koja se zahvalila svim fanovima koji su želeli da se slikaju sa njom, ali se ujedno i izvinila svima onima koji su ostali uskraćeni za sliku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bor030

    6. avgust 2018 | 13:33

    Ja sam iz Bora bio je nikad gori koncert..Oko 1000 gledalaca je doslo tacnije...Vatromet je bio super sve pohvale za opstinu..

  • Mija

    6. avgust 2018 | 12:55

    Kako Kija rece Ministarke me prate! Afirmisane pjevacice prate nju koja veze s pjevanjem nema. Njen lik i djelo je pravi odraz trenutnih vrijednosti u drustvu. Ne krivim nju vec njenu spremnost da bezobzirno koristi momenat i skace po bini kao da je velika zvijezda. Svako normalan bi se povukao poslije zavrsetka Zadruge, jer je izasla kao moralni pobjednik. Medjutim, njeno ponasanje poslije zadruge govori da je spremno zrtvovala svoj brak i prizeljikvala popularnost. Djonerka. Miki je najpametniji.

  • Profesionalka

    6. avgust 2018 | 12:18

    Posto je tako uspesna, neka vrati Andriji 30.000€.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA