≫ 

"Pretukli su ga, samo mu se lice videlo..." Luna iznela šokantne detalje o periodu kada se Gagi drogirao, o kojima nikad nije javno pričala! (VIDEO)

Luna je jecala dok je iznosila detalje o kojima do sada nije pričala

  • 29
Gagi sa Anabelom ima dve ćerke - Lunu i Ninu, Foto: A. Nalbantjan, TV PInk

Luna Đogani prethodne noći iznela je do sada nepoznate detalje o svom ocu Gagiju Đoganiju i periodu kada se drogirao.

Kako je rekla, Gagi se nije ponašao kao otac, nije je doživljavao kao ćerku, a u jednom trenutku prekinula je svaki kontakt sa njim, na dva meseca.

- Meni je moja porodica svetinja. Kada pričam o svojoj majci ja sam srećna, ali kad pričam o Gagiju sve me boli. Ona se tokom perioda borio sa nekim stvarima koja uopšte nisu lake. Ja sam uvek pričala da su me tretirali kao princezu. Dešavale su se razne stvari, svađe, nasilje koje ja ne volim. Gledala sam svoju majku nikakvu i tužnu i nesrećnu. Znala sam da će doći dan kada će se razvesti. U školi su me svi zezali da sam ja razlog zbog čega oni nisu zajedno. Maltretirana sam svaki dan. Sve se to čitalo, i bilo je javno - počela je Luna.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- On je počeo da koristi razne supstance, počeo je da se ponaša užasno prema nama. Nije imao osećaj da sam mu dete. Nije imao osećaj da nas zove. Nije imao vremena da nas viđa... - pričala je.

Kako je rekla, ona je sa babom bila ta koja mu je pomogla da se izleči, a momenat kada je navodno presekao i prestao da se drogira bio je onaj kada je pretučen.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Ja sam sa mojom babom htela da se on izleči i sve sam učinila. Jedan dan sam odlučila da prekinem komunikaciju sa njim, nismo se čuli dva meseca sa njim. Otputovala sam tada u Beč,  kod drugarice, i sanjala sam ga svaku noć, osećala sam da nešto nije u redu. Kada sam došla kući, majka mi je rekla da je on dobio batine i da je u bolnici. Jedva sam to preživela i sutra sam otišla kod njega da ga vidim. Ušla sam, on je bio zavijen, samo su mu se usta videla. Tek posle dužeg vremena videla sam mog oca. Tada mi je rekao: "Izvini za sve". Od tog dana, nikada više radio iste stvari. Bukvalno se promenio i izlečio i postao je najbolji tata na svetu - ispričala je u suzama Luna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ela

    6. oktobar 2018 | 14:32

    Kakva ispovest tera sramotu na oči umesto suza

  • nn

    6. oktobar 2018 | 12:06

    Luna pravi samu sebe zrtvom. Da nije Slobe da s pominje niko je nebih primetio u rijalitiju.

  • oo

    6. oktobar 2018 | 11:49

    Vazno da ima razlog da place kako bi se ljudi sazalili na nju. Ili je u pitalju bivsi ljubavnik, ili neka porodicna sramota. To sto time ponizava porodicu nije joj ni malo bitno. Devojka je toliko bezobzirna i proracunata, da to nije normalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA