≫ 

Dok se Anabela vraćala u studio, LUNI POZLILO! Iznosili je iz "Zadruge"! (VIDEO)

Luna Đogani nije prisustvovala ni kasnijem sastanku koji su imali svi učesnici "Zadruge"

  • 12

Luni Đogani večeras je u "Zadruzi" pozlilo, i to dok je njena majka Anabela Atijas napuštala rijaliti grad i vraćala se u studio.

SVAĐA I VREĐANJE UŽIVO U EMISIJI! Anabela branila Lunu, pa se žestoko posvađala sa Dušicom! (VIDEO)

Ulazak supruge Slobe Radanovića u "Zadrugu" Lunu je potpuno izbacio iz takta, a emocije su se preplitale.

Od besa, smeha, preko tuge, suza i rasprava, Luna izgleda na kraju više nije mogla da se iskontroliše, pa joj je pozlilo u spavaćoj sobi.

Printskrin: TV Pink

NE MOGU DA GLEDAM KAKO SE LJUBE, HOĆU DA UMREM! U Zadrugu ušla Slobina žena, Luna pukla od besa, kukala i PLAKALA! (VIDEO) (FOTO)

Pritrčali su joj ostali takmičari sa flašom vode u ruci, a Anabela je za to vreme, ne znajući ništa, ulazila u studio nakon razgovora sa Slobom i Kijom...

Printskrin: TV Pink

BILA SI SA OŽENJENIM 2 GODINE! Anabela ušla u "Zadrugu", otišla pravo kod Slobe i njegove žene, i iznela PRLJAV VEŠ! (VIDEO) (FOTO)

Lunu su izveli iz "Zadruge", a nije ni prisustvovala kasnijem okupljanju, na kojem je Dušica saopštila da je izbačena Nada Obrić.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    21. septembar 2017 | 00:12

    Glumi zrtvu

  • Dina

    21. septembar 2017 | 09:17

    Ne razumem sto napadate Lunu. Sloba je muskarac, stariji i jos ozenjen!!! Pa njegova odgovornost je veca. Po toj logici nekako mi se cini da svi ocekuju da zena bude ta koja ce na sve uvek da pazi a muskarcu je sve oprosteno. Uzas

  • Bina

    21. septembar 2017 | 02:08

    Ja da sam majka ovoj maloj , dobila bi svoje, a ne jao ja stojim iza nje , ma sta stojis sta mislis da druge majke ne stoje iza svoje dece,ali ih vaspitavaju da budu dobri , posteni i normalni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA