RECITE MU DA JE SVE DEO IGRE, NE MOGU VIŠE! Mina očajna nakon što je morala JAVNO da ostavi Đeksona! (VIDEO)

Kada je Đekson dao odgovor na Mininu "šut kartu", nije znao najbitniju stvar

  • 5

Kako rijaliti Zadruga sve više odmiče i učesnici se sve više opuštaju i pokazuju svoje pravo lice, pa tako i zamršenih situacija ne manjka i konstantno dolazi do sukoba izmedju učesnika.

Najinteresantniji ljubavni par trenutno Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson, upravo su imali još jedan ljubavni "okršaj", a do svađe je došlo zbog Mininog zadatka da ostavi Đeksona pred svima!

Kao i svakog muškarca, Đekson je ovo primio kao žestoko poniženje, ne znajući da je sve deo igre Velikog šefa!

OPŠTI HAOS! Marko DNK ŠIPKOM nasrnuo na Anđelu Vešticu, pa umalo POBEGAO iz Zadruge! (VIDEO)

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon ovog događaja, Mina je bila vidno neraspoložena i tužna, a ono što je rekla dokaz je toga koliko joj je stalo do Nemanje.

- On je mnogo ljut na mene, ja to ne mogu da izdržim. Mnogo mi je krivo i osećam se usamljeno. Rekao je svima sve i svašta o meni. Volela bih da se ovo što pre završi. Sve devojke su me pitale zašto sam ga ostavila, a ja sam rekla da sam sada mnogo mirnija i da sam se povukla. Ne svađam se ni sa kim. Prosto mi je dovoljno da sam na neki način zaljubljena i to je to. Đekson je prisluškivao razgovor i čuo kada sam ja rekla da sam se zbog njega povukla i njega je to uvredilo. Malo mi je teško zbog svega, jer celu noć nije spavao, nije navikao da spava sam, a ja nisam bila pored njega. Samo se šetao - rekla je Mina drvetu mudrosti.

Podsetimo, Mina je dobila zadatak da ostavi Đeksona, o čemu on još uvek nije obavešten. S obzirom na to da je sve deo igre, verujemo da će Đekson popustiti nakon što sazna upravo to - da Mina nije mislila ozbiljno kada ga je ostavila.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tuzno

    2. oktobar 2017 | 12:16

    Njene vrsnjakinje su sada u Septembru krenule u skolu, tj u trecu godinu srednje skole...A ona? Ona opsti u rijalitiju i place za nekim buzdovanom...Tragedija jedne mladosti...

  • Ixy

    2. oktobar 2017 | 12:38

    Srednja skola nije obavezna :D

  • uspavanka za djeksona

    2. oktobar 2017 | 13:28

    celu noć nije spavao, nije navikao da spava sam.. hahahahaaaaa..jadnicak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA