≫ 

Ponuđeno joj pravo bogatstvo: U "Zadrugu" ulazi ljubavnica Zorana Marjanovića?!

Zorica Zoka Mitrović navodno bi mogla da se nađe u rijalitiju i to za ogromnu novčanu sumu

  • 14

Ljubavnica Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), Zorica Zoka Mitrović, navodno bi se mogla naći u "Zadruzi", o čemu sa njom pregovaraju čelnici rijalitija.

Šešelj otkrio IME čoveka za kog misli da je ubica Jelene Marjanović! (VIDEO)

Producenti "Zadruge" su, kako se priča, kontaktirali Zoricu i za učešće u rijalitiju joj navodno ponudili ogromnu sumu novca.

- Pregovaramo s njom skoro svakodnevno, negde od 20. septembra. Nudili smo joj prvo 10.000 evra, a ponuda je sada porasla na 30.000 evra. Ona je u jednom trenutku bila pristala, ali se u poslednji čas predomislila. Kaže da bi ušla u "Zadrugu" jer je ubeđena da bi svojim nastupom u rijalitiju pomogla Zoranu da dokaže nevinost, ali s druge strane, Zorica ima veliki strah kako će izgledati pred TV kamerama. Misli da nije fotogenična i da neće izgledati dovoljno lepo - objasnio je upućen izvor.

Foto: Telegraf/Informer, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

I njeni prijatelji su potvrdili da se Zorica premišlja oko ulaska u rijaliti, i da je na sve spremna zbog Zorana.

- Zorica je spremna da uradi sve za Zorana, čak i da robija umesto njega. Ona na društvenim mrežama kontroliše veliki broj grupa za podršku Zoranu Marjanoviću, a u rijalitiju bi imala priliku da još jače brani Zorana i priča o njegovoj nevinosti i dobroti. Drugi aspekt je i novčani, jer su producenti spremni da joj ponude dobre pare. Međutim, plaši se javnog nastupa, a i advokati je odgovaraju od javnog eksponiranja - istakli su.

Foto: Telegraf

Zoran Marjanović trenutno se nalazi u pritvoru zbog dovođenja u vezu sa slučajem ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović.

Zoran Marjanović se ženi Zoricom u zatvoru?

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ruzaa

    6. oktobar 2017 | 21:03

    Ahahaha....culi strah je da nece bit lepa pred kamerama !! Pa kako ces bit lepa kad si ruzna ko tvor....ajde ti u "Zadrugu " pa ce i tebe ako Bog da uhapsit kao i Zoku trece oko...

  • Tamara

    7. oktobar 2017 | 00:52

    I Zoka 7 dana u zadrugu, na ispitivanje kod Mice, pa u pritvor!!!

  • Majka

    6. oktobar 2017 | 23:39

    Da li je moguce da zaradjuju na mrtvoj zeni!? Postoji li ovde neki zakon koji moze da im zabrani da ljudi koji su pod istragom ucestvuju u nekakvim rialiti programima. Zaista strasno, odvratno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA