≫ 

Matora se posle skandala vratila u kuću sa ZAVIJENOM rukom, čim je ušla zapretila je Zorani, a Sanjina reakcija je potpuno neočekivana! (VIDEO)

Posle sinoćnjeg skandala Jovana se iz sobe za rehabilitaciju vratila u Belu kuću

  • 1

Posle jučerašnjeg raskida Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, situacija je još uvek napeta. Jovana se jutros probudila neraspoloženija nego ikada sa bolovima u ruci koju je očigledno polomila ili baš nagnječila tokom lupanja o zid i u vrata.

Jovana je promukla izašla napolje, poljubila Zoricu Marković, nakon čega je sa Lepim Mićom krenula u šetnju.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Što je ona ljuta na mene?! Što sam se napila? Prolazi pored mene i ne pita ni kako mi je ruka. Što se mene tiče ne mora više u životu da mi se javi - rekla je Jovana, a onda je ušla u Belu kuću.

Odmah na vratima srela se sa Sanjom, koja je samo okrenula glavu trljajući oči!

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Jovana je produžila u spavaću sobu, a odmah po ulasku zapretila je da će da udari šamarčinu Zorani Stefanov ukoliko je samo pogleda.

Matora tukla i čupala Sanju, pa nasrnula na Zoranu! Obezbeđenje je jedva IZNELO napolje, u izolaciji LUPALA GLAVOM O ZID! (VIDEO)

- Ona zna kakva sam ja i koliko je volim i da ništa ne bih uradila, tera mi inat... Neka mi tera inat, nije problem... Ako je više vole drugarice nego ja, evo joj! - rekla je Jovana Lepom Mići, misleći na Sanju.

Evo kako je to izgledalo i kako je Sanja reagovala kada je videla Matoru:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA