≫ 

Užasno mi je! Luni Đogani poručili da sa 21 godinu NE ZNA da se ponaša, ona počela da plače, a onda se POSEBNO obratila roditeljima! (VIDEO)

- Pukla sam, poludela sam, samo sam htela da izađem napolje - pričala je Luna Đogani nakon što joj je rečeno da nema nikakvo opravdanje za svoje ponašanje

  • 73

Nakon što je Luna Đogani ušla u žestoki konflikt sa Macom Diskrecijom, blogerka je bila večeras isprozivana od strane gostiju u studiju, najviše zbog navodnog alkoholisanog stanja i neprimerenog ponašanja.

KAD TE BUDU TUKLI MOJI LJUDI, SETIĆEŠ SE MOG LICA! Maca i Luna brutalno pretile jedna drugoj, umešao se i Sloba, nastao opšti haos! (VIDEO)

Luna je dobila prigovor kako je bila van sebe, u pijanom stanju, kako nije smela da uradi to što je uradila niti da preti Maci, da ima samo 21 godinu i ne zna da se ponaša...

- Nisam ništa jela, bila sam pregladna,... Ceo dan sam bila jako loše, daleko od toga da sam bila pijana... Vi ne možete da osetite kako je ovde stvarno, znam da sam bila katastrofa i jako se lose osećam... Izvinjavam se sad mojim roditeljima i svima, nisam takva devojka, ne psujem, ne ponašam se tako - rasplakala se Luna dok je objašnjavala.

Printskrin: TV Pink

Totalno rasulo! Sloba i Luna raskinuli, Radanović prevrnuo njen krevet, ona polomila njegovu sliku i urlala: IDEM KUĆI! (VIDEO)

- Imam potrebu da 3 puta dnevno preskočim ovu ogradu i odem kući, da nema Slobe to bih odavno uradila. Neću vise konzumirati alkohol i neću psovati, trudiću se da moji roditelji to nikad viće ne vide, izvinjavam se njima najviše - objašnjavala je Luna, dok je Sloba bio na njenoj strani govoreći da nije bila pijana i da zna da to neće ponoviti.

A onda je objasnila i konflikt sa Macom.

Tajac u Zadruzi! Zorana izabrala Saru i Filipa za potrčke, on odmah hteo u HOTEL, a ona svima ZAČEPILA usta jednom rečenicom! (VIDEO)

Printskrin: TV Pink

- Nisam rekla da ću joj iskopati oči, to je sigurno. Rekla sam da ću joj vratiti kao ona meni. To što sam ja nazvana Slobinom ljubavnicom, to je moj problem. Ona je počela da nas proziva, da morališe... Ja znam ko sam i šta sam. Obećavam javno da se to nikada, nikada neće više desiti.

- Nego šta ću! Ja nisam u rijalitiju sa oženjenim tipom! - dobacivala je Maca Luni.

Ovako je to izgledalo:

A ovako je izgledao njihov konflikt ranije:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trkačica

    6. novembar 2017 | 23:49

    Tripićka je prenela sve ono što joj je Anabela rekla. Kako to da Luna ima ovoliko privilegija?

  • TZ

    7. novembar 2017 | 00:29

    Ovaj Sloba bas nema srece u ljubavi.

  • Sasa

    7. novembar 2017 | 06:05

    Kako jedna devojka od 22 godine moze biti bez kulture i postovanja.Luna mi izgleda stvarno kao neka manipulatorka vidi se da nema obrazovanja i da je ulica vaspitala.Kako se mogao Sloba u nju zaljubiti ako se i zaljubio jer ona nema ni lepote a sto je jos gore nema pameti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA