≫ 

PROGOVORIO ĆAZIM! Osmani otkrio istinu o druženju sa Teodorom, pa uputio i poruku njenim roditeljima!

- Ja se sa Teodorom znam, to je istina - rekao je Ćazim u intervjuu za Telegraf i otkrio detalje koji do sada nisu bili poznati javnosti

  • 49

Već mesec i po dana nagađa se da li je između Teodore Džehverović i biznismena Ćazima Osmanija bilo nešto više od prijateljstva, a cela priča potresla je i Teodorine roditelje koji ne žele da prihvate mogućnost da je njihova ćerka bila u vezi sa Osmanijem.

FERARI, JAHTA... Evo kako se Teodora provodila sa Ćazimom u Poreču, zbog ovih slika SVI pričaju da su bili u vezi! (FOTO)

Pljunula bih te, sve najgore bih ti uradila! Teodora udarila Anđela i polila ga kafom, on izgubio živce i počeo da lomi sve okolo! (VIDEO)

U želji da saznamo šta se zaista desilo tokom jula i avgusta, dva meseca koja je Teodora provela u Poreču upravo kod Ćazima, uspeli smo da stupimo u kontakt sa Osmanijem koji je vrlo ljubazno odgovorio na naša pitanja.

Prvo je svakako bilo to da objasni šta se dogodilo kod njega u Poreču, tokom pomenuta dva meseca koja je Teodora provela kod njega u stanu, uz konstataciju da su roditelji učesnice Zadruge očajni jer tvrde da njihova ćerka nikad ne bi bila sa njim.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ja ne pratim te Zadruge, ali toliko čujem od prijatelja da me pominju. Ja ne znam šta da kažem tu, da bi bilo lakše Teodorinim roditeljima - počeo je Ćazim, a onda je Teodorinim roditeljima uputio jasnu poruku.

Foto: Telegraf, A. Nalbantjan

- Oni bi trebalo svoju ćerku da pitaju, a ne mene preko vas - direktan je bio Ćazim za Telegraf.

- Ja se sa Teodorom znam, to je istina. Sarađivali smo i lepo smo ze družili. Želim joj da postane popularna kad već zna da peva i nadam se da ćete je i vi podržavati - priča Osmani.

Kada je u pitanju Teodorino uživanje na njegovoj jahti, Ćazim nije negirao da je Džehverovićeva bila na njoj, ali na pitanje šta se dešavalo na njegovom brodu nije želeo da detaljiše.

Foto: Marko Jovanović, Marko Todorović

- Ja stvarno ne znam ko šta priča... Sad ne mogu ništa više o tome, slobodno stavite tačku zauvek.

Pogledajte šta je Teodora rekla o svom odnosu sa Ćazimom:

Na kraju, u želji da se istina konačno sazna, Ćazima smo direktno pitali da li je između njega i Teodore bilo nešto više od prijateljstva, ali direktan odgovor nije želeo da da.

- Smatram da takva pitanja nisu pristojna. To je sve od mene... - ljubazno je završio Ćazim za Telegraf.

Podsetimo, Teodora je u više navrata u Zadruzi rekla kako je kod Osmanija u Poreču, u čijoj je diskoteci pevala, bila isključivo poslovno, da je tu snimala spotove, te da mu se i danas obraća na "vi".

Pogledarjte šta je Teodorina mama rekla o Ćazimu:

VIDEO: Privatni snimak Teodore ta Ćazima

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dado CZ.Lj...

    9. novembar 2017 | 14:47

    Ovaj je "Cazo" za mene kralj, sve je ove bahate spustio i pokazao im gde pripadaju i gde im je mesto, a ova mama neka radje brine sto joj je cerka zavrsila u zadrugi, a koliko ,cazima je proslo i koliko ce ih jos proci kroz nju... Pa to je vec vidovitost i tesko je proceniti.

  • mick

    9. novembar 2017 | 10:22

    ovaj Cazim bogami sve ce ich nauciti da pjevaju svaka mu cast neznam samo sta trosi da moze izdrzati toliko, jel pomaze turski crni caj

  • Lara

    9. novembar 2017 | 15:23

    Mama nije do Cazima, do nje je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA