≫ 

DIREKTNO JOJ SE OBRATILA: Evo kako je Luna prokomentarisala Kijin ulazak u "Zadrugu! (VIDEO)

Luna je imala šta da kaže

  • 26

Zadrugari su redom komentarisali ulazak Kristine Kije Kockar u "Zadrugu". Kiji se direktno obradila Luna Đogani, koja je rekla šta misli o Kiji i njenom ulasku.

- Evo, ovako. Ja ti iskreno želim dobrodošlicu. Ovde svi očekuju da ću ja da tebe gledam popreko i da se svađamo. Daleko od toga da će to dobiti. Lično, ja sa tobom nemam nikakav problem. Ti i ja se ne poznajemo. Upoznale smo se preko Slobe. Ja sam se ovde zaljubila. Imam 21 godinu, mlada sam... Smatram da nema potrebe da ovde budemo neprijatelji i da se svađamo - rekla je Luna Kiji i nastavila:

- Neću da komentarišem tvoj ulazak. Ja ne bih to uradila. To sam ja, drugo si ti. Sada će neki ljudi da se slade s tim što si ti ušla i da me ubijaju, kao što su me ubijali ova dva meseca. Nema veze, mene to ne dotiče.Ja znam šta sam. Znam koliko je iskrena i jaka moja i Slobina ljubav i to ćemo dokazati - zaključila je Luna.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rea

    19. novembar 2017 | 00:09

    Nemoralna,nekulturna,nevaspitana osoba!!Nisam mogla da verujem sta devojka prica!Totalni poraz za njene roditelje!Interesuje me kako ce izaci na ulicu posle svega, i pogledati ljude u oci!!Ona je dno dna,a ne izneverena i ponizena zena!!!

  • Djole

    19. novembar 2017 | 00:17

    Kad je usla Kija vecina je ustala da kao prijatelji podrze Lunu i Slobu,ali Luna rece da u Zadruzi nema prijatelja kad je otkrila Teodorinu i Andjelovu tajnu.Fuj.

  • Jeca

    19. novembar 2017 | 00:06

    Koliko je jadna Luna....jel moguće da neko vas pita ovako ćerku?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA