≫ 

Progovorio Kijin dečko! Evo šta Andrija kaže na priče da je Kristina sa njim VARALA Slobu i šta ima da poruči Radanoviću!

Dečko Kije Kockar kaže da je ponosan na svoju devojku, ali da mu medijski pritisak nimalo ne prija

  • 8
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Ulaskom Kije Kockar u "Zadrugu" njen dečko Andrija Lazović iz Budve automatski je postao jedna od bitnijih figura kada su u pitanju ličnosti čiji komentar želi da čuje svako ko prati ovaj rijaliti.

SVI MISLE DA SAM KU*VA! Luna dobila nervni slom usred noći, Sloba pobesneo pa šakama lupao u krevet! (VIDEO)

Međutim, iako za Telegraf kaže da Kiju maksimalno podržava medijska pažnja mu nimalo ne prija, naročito ne onda kada se polemiše o tome ko je on, šta je, i kada se priča da je Kija sa njim varala Slobu i pre nego što ju je Radanović prevario u Zadruzi.

- Što se tiče Kije, sa njom je sve u redu. To je najvažnije. Ostalo sve je manje bitno. Što se mene tiče, ja znam ko sam i šta sam i odakle sam, tako da...  - kaže Andrija.

Foto: Telegraf

Na pitanje da li je zadovoljan Kijinim ponašanjem u Zadruzi i da li postoji nešto što joj zamera, Andrija je vrlo jasno stavio do znanja da opravdava svaki potez svoje devojke.

- Ja sam prezadovoljan Kijom! Ona ima moju podršku. Mi smo super. Volim je i podržavam je. Veliki pozdrav iz Budve ima, i ona to zna - kaže Lazović za Telegraf.

S obzirom na to da, kako smo i pomenuli na početku teksta, mnogi sumjaju u to da je Kija sa Andrijom bila i pre Slobine prevare u Zadruzi, u šta i Slobodan sumnja, Andrija tvrdi da je ta priča velika laž.

- Ona Slobu nije prevarila i to je sve što imam da kažem - kratko nam je rekao Andrija na pomenutu temu.

Foto: Privatna arhiva

Kada je u pitanju to što ga Slobodan često pominje, od kada je saznao da Kija ima dečka, Andrija kaže da Sloba treba da gleda svoju "đevojku", a ne Kiju.

- Ne stižem da gledam, ali mi kažu ljudi, telefon mi stalno zvoni pogotovo kad me on pomene. Nemam problem sa tim što me pominje, njegova stvar. Ne znam šta on više hoće. Kad je našao devojku, treba da uživa s njom, a ne da se opterećuje sa mnom i Kristinom. Malo mu je španska serija koju je napravio, je l' hoće da mu ubace još neku devojku, a ne može ni sa ove dve da se izbori? - kaže Andrija.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Nek on gleda svoju "đevojku", a moju neka pusti! To što radi ne rade ni deca u vrtiću. Nemam drugi komentar za njega - zaključio je Lazović.

Podsetimo, kako nam je Kija rekla u jednom od intervjua, Andrija joj se našao tu u vreme kada je prolazila kroz pravi pakao, nakon što ju je muž prevario pred celim javnim mnjenjem.

Andrija je tada došao u Beograd, gde je sa Kijom obnovio vezu koju su imali pre 6 godina, leto pre nego što je ona upoznala Slobu.

Kako smo već pisali, Kija je nekoliko dana pred ulazak u "Zadrugu" boravila u Crnoj Gori kod Andrije, sa kojim je bila i na svadbi njegove sestre. Kako je rekla, upoznala je njegovu porodicu i svi se odlično slažu.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA