≫ 

Kiji rekli da joj se Luna ŠLIHTA i da je to BOLESNO, posle njenog odgovora ni Đoganijeva nije imala šta da kaže!

Popularni trojac i dalje izaziva ogromnu pažnju gledalaca

  • 2

Učesnici "Zadruge" kojima gledaoci postavljaju najviše pitanja definitivno su Luna Đogani, Kija Kockar i Sloba Radanović, pa je Kija po ko zna koji put ustala kako bi objasnila neke stvari. 

Kiji pustili omiljenu pesmu, Sloba pitao: "Jesi li ovo ti naručila?", a onda je pogledom rekao više od bilo koje reči... (VIDEO)

Novo pitanje za Kiju bilo je:

Zar ne misliš da je bolesno da prihvataš Lunino šlihtanje? - na šta je ona odgovorila da to ne vidi tako.

Printskrin: TV Pink

Razotkriveni! Kija objasnila šta znači njena i Slobina TAJNA ŠIFRA o kojoj svi pričaju, a zbog koje je Anabela oplela po njoj!

- Devojci je verovatno neprijatno zbog cele situacije. Ne mislim da je to šlihtanje... Smejale smo se na moj i na njen račun, pokušale smo da izvučemo nešto dobro iz ove situacije...

- Ne znam, ne mogu da uđem u njenu glavu i da znam šta ona misli. Imamo neku solidnu komunikaciju, ne mislim da radi nešto posebno namerno. Ne znam, ja to ne vidim tako, ne znam kako gledaoci to vide - rekla je Kija.

Printskrin: TV Pink

Pošto se stalno smeškaju... Slobu pitali da li će se posle prevare ipak pomiriti sa Kijom u "Zadruzi", on ustao i odgovorio KAO IZ TOPA! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA