≫ 

Maja Nikolić se oglasila povodom priča da je Luni na snimanju emisije rekla da je Kija u Zadrugu ušla sa zadatkom i da sve laže!

Na društvenim mrežama vodi se pravi virtuelni rat u koji je umešana Maja Nikolić, koja tvrdi da nema nikakve veze sa tim i da je sve izmišljeno

  • 9

Na dan kada je Sloba Radanović bio na operaciji većina devojaka iz "Zadruge" bila je na snimanju emisije "Izvedi me".

Među njima i Luna Đogani, ali i nekoliko javnih ličnosti, tačnije pevačica, poput Ljupke Stević i Maje Nikolić.

Čim se emisija završila i čim se Luna vratila u kuću, a Sloba sa operacije, Luna mu je prenela utiske sa snimanja. Upravo vezano za taj razgovor sada se i vode "bitke" na društvenim mrežama. I dok pojedini Kijini fanovi tvrde kako je Luna prenela Slobi da joj je Maja Nikolić navodno rekla kako "Kija sve laže i da je u "Zadrugu" ušla sa zadatkom", Lunini fanovi žestoko odbacuju te tvrdnje i kažu da je to izmišljeno i da Luna to nije rekla Slobi.

S tim u vezi, pozvali smo Maju Nikolić kojoj od tog dana kada se snimala emisija, 7. decembra, konstantno stižu poruke što od Kijinih, što od Luninih i Slobinih fanova. Kako kaže, ona te reči ni u jednom trenutku nije izgovorila Luni, i priča šta je ono što joj jeste rekla.

- Gluposti. Kako sam mogla da joj kažem? Imali smo svi mikrofone i bubice. Čak sam i naočare za sunce htela da joj poklonim i nisu dali. Rekla sam joj da je super i da nastavi tako, da je volim zbog njene mame - kaže Maja.

Foto: Telegraf

- Čuvalo ih je obezbeđenje. Ja sam sve devojke pozdravila i rekla im da su super. Imala sam poklon za sve njih, ali produkcija nije dozvolila da im dam. Ja sam obećala Luni da ću im pevati na svadbi i da navijam za njih - kaže Maja.

Kako kaže, administratori njenog Fejsbuk profila preneli su joj da snimak na kom Luna navodno govori Slobi da joj je Maja rekla da Kija sve laže i da je ušla sa zadatkom, ne postoji, a Maja kaže da veruje da Luna to nije rekla, odnosno izmislila.

- Sigurna sam da Luna to nije rekla, jer ja znam šta sam joj rekla preko glave žene koja je bila glavna na snimanju. Ona nije dozvolila ni naočare moje da joj poklonim. Sigurno Luna to nije rekla, a ja sam sa 5 metara vikala "Pevaču tebi i Slobi na svadbi!", jer obezbeđenje nije dalo da im priđemo. Luna je dobra devojka i sigurno ne bi lagala - kaže Maja za Telegraf.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kada je u pitanju Kija, Maja kaže da nju ne poznaje i da zbog toga ni ne može da je komentariše.

- Kiju nisam ni pomenula, a Lunu volim zbog Anabele i krivo mi je što je svi napadaju, a znam da je dobro dete. Ja ne lažem i stojim iza svega što sam ti rekla. Da sam bilo šta slično rekla za Kiju ja bih to i ponovila, ali tvrdim da je nisam ni pomenula. Protiv Kije nemam ništa ružno da kažem jer je ne poznajem. Ako je već ušla tamo neka sama vodi svoje ratove, ne želim još ja da joj budem na leđima jer ne volim nikoga da osuđujem - zaključuje Maja za Telegraf.

(i.cicovic@telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    9. decembar 2017 | 15:18

    E kad je ti volis i kazes da je fino dete evo verujemo ti!toliko je fina i dobra da mi se povraca od nje

  • Djole

    9. decembar 2017 | 14:01

    Gledaoci su gluvi i slepi,jel? Culi smo sta je sve Luna ispricala Slobi,cak znamo i za papiric u naocarima.

  • Jeca

    9. decembar 2017 | 15:11

    Treba bezati od onoga koga Maja Nikolic brani......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA