To je bilo patetično! Posle pitanja o operaciji i razvodu Kija se slomila i uplakana izjurila napolje, a svi komentarišu ono što su rekli Sloba i Luna! (VIDEO)

- Ja neću da odgovaram na bilo kakva pitanja, Slobodan će da odgovori - poručila je Kija i izletela u dvorište gde je plakala bez prestanka

  • 27

U "Zadruzi" je sinoć došlo do prave eksplozije emocija nakon pitanja o Kijinoj operaciji, na koje Slobina supruga nije želela da odgovri i izletela je napolje u suzama. 

Otkrivena najveća tajna: Sloba i Kija priznali kada su ZAISTA poslednji put imali seks, ona izgubila živce! (VIDEO)

Budući da su i Sloba i Kija u rijalitiju pominjali operaciju koju je Kristina imala, Kiju je novinarka Telegrafa pitala:

- Da li je to razlog što niste imali odnose, i da li si ti Slobodanu rekla tada ga slobodno puštaš i da želiš da se razvedete pošto on nije dužan da trpi, da bude prisutan i da na svojim leđima nosi tvoje muke i probleme?

- Ja neću da odgovaram na bilo kakva pitanja, Slobodan će da odgovori - odgovrila je Kija i nekoliko sekundi kasnije ustala i izletela napolje.

Printskrin: TV Pink

Sa druge strane, Radanović je izjavio:

- Da, ona mi je rekla tu stvar, ona je imala operaciju... Mnogo mi je bezveze da pričam o tome. Imala je operaciju koja je bila ozbiljna, ali ne baš preterano ozbiljna, bila je ozbiljna zaista, neću da kažem da nije... Ali, to je operacija posle koje oporavak traje do pola godine. To je bilo pre dve i po godine... Mislim, mnogo mi je jadno da ja pričam o tome, rekla mi je takve stvari sto puta, ja sam bio tu, ostao sam uz nju.

Na ovaj način je potvrđeno pisanje Telegrafa, i da podsetimo Kijina kuma Minja je za naš portal ispričala da je Kristina posle teške operacije tražila razvod od Slobe...

Za to vreme Kija se u dvorištu gušila u suzama i Ana Korać je pokušavala da je smiri.

Printskrin: TV Pink

- Sad ja ispadam kriv, ispadam ološ zbog nekih stvari koje je ona iznela. Rekao sam, ona mi je to rekla, i ja sam posle toga sve vreme bio uz nju. Bukvalno, to je rekla onako: Ne želim da dovodim tebe u situaciju da to ovo, ono...više je to bilo kroz neku priču...ono... šta ja znam... patetično, iskreno da ti kažem. Ali ja nisam preko toga išao i sve vreme sam bio uz nju - rekao je Radanović, koji je na molbu da prokomentariše svoju izjavu da je Kristinina priča bila patetična, odgovorio:

- Ako je neko bio uz nju u svim tim trenucima i momentima, bio sam ja, ali kada je to prestalo da se dešava, počeo je normalan život i to je nastavilo da se dešava - zaključio je Radanović.

U međuvremenu, Kija nije prestajala da plače i sve vreme je ponavljala Ani koliko joj je neprijatno zbog ovih pitanja...

Dok su Sloba i Luna pričali u krevetu glavna tema je bila Kija.

- Ispade sad ona cvećka, ispade da ja nisam bio uz nju kada je bila bolesna... - počeo je Sloba.

- Ne, ispada da vi zbog toga niste imali odnose i da ti nju nisi razumeo... Trebalo je da kažeš da ih svakako niste imali - objasnila mu je Luna.

- Ona mi je tek posle dosta vremena, godinu i po dana rekla: Ja sam svesna da mi je sve to prošlo ali ja se plašim da probam, kao... - nastavio je Radanović.

Printskrin: TV Pink

- Kako si onda mogao da pričaš: Kako ona da bude trudna? Pa, ima brate... Sećaš se kad si to pominjao - pitala je Đoganijeva.

- Ma, nema brate, veruj mi da nema, da li si normalna - prošaputao je Sloba.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sandra

    10. decembar 2017 | 13:18

    Ova Luna i Sloba su mi se tako zgadili. Prosto ne mogu da ih gledam. Jos ona jadnica govori njemu kako Kija patetise, jer hoce da on trci za njom ili tako nesto. Ne moze da podnese Kiju. Kija je za nju zenetina. Prava dama, odmerena, pametna, ima manire, inteligenta. Retka zena. Ovakvih kao Luna ima na svakom cosku. A Sloba mi je isto odvratan. Ne mozes biti srecan u tudjoj nesreci. Kija do pobede. Jako bih volela da naplati sve svoje suze i ponizenje.

  • RADA

    10. decembar 2017 | 13:13

    E Slobodane sinoc si dotakao dno ni stida ni srama. Sram te bilo kako se boga ne bojis.

  • Suza

    10. decembar 2017 | 12:06

    Kada sa ljubavnicom ogovaraš ženu, koliki gmaz moraš da budeš??? Malo su se pogubili u svojoj potrebi da sebe opravdaju. Luna je u svojoj glavi istripovala da ima više prava od zakonite žene. Kakav god brak bio i kada odlaziš iz njega treba imati dostojanstvo. A koliko vidim, njihova "ljubav" je puna pogrdnih reči, histerije, obostranog nasilja. Tu ni Lj od ljubavi nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA