Zamišljao sam ceo život da imam devojku kao Kija! Nikola muvao Kristinu pred zadrugarima, a Slobina žena mu je jasno dala do znanja koga voli! (VIDEO)

- Ja sam rekao da je ona meni najlepša u kući. Iz dana u dan mi je sve lepša... - govorio je Nikola pred Kijom i ostalim učesnicima popularnog rijaltija

  • 12

Nikola Arsić i Kija Kockar pričali su danas za stolom, a bivši fudbaler je do znanja dao Kristini da mu ona dopada. Nikola je odmah krenuo u akciju i počeo da deli komlimenti ženi Slobe Radanovića.

- Ja sam rekao da je ona meni najlepša u kući. Iz dana u dan mi je sve lepša, ne znam kako ću izdržati, dok se ne zaljubim. Kada budem ispao posle, ne znam kako ću izdržati - rekao je Nikola pred Kijom, dok su ostali zadrugari sve slušali.

- Ne govori to pred Milanom - rekla je Kija..

Međutim, Nikola je bio uporan.

- Zamišljao sam ceo život da imam devojku kao što je Kija - rekao je bivši fudbaler i otkrio šta mu je kod Kije sve sviđa:

- Izgled, ponašanje, stav, sve... Ja volim kada su devojke ironične - rekao je Nikola.

Printskrin: TV Pink

Kristina je sve to slušala, ali mu je kratko i jasno dala do znanja da voli svog dečka, Andriju Lazovića

- Ja sam u Lazoviće - rekla je kratko Kristina.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosovka

    11. decembar 2017 | 20:26

    Napred Nikolaaaa .i jeste dobra .lepa.i Luna joj nije do kolenaa.Srecnoo

  • Comment

    11. decembar 2017 | 20:19

    Treba da joj se udvara pred onom buzgom od Slobe. Jeste ina sada sa Andrijom i nece ona nista uraditi sa Nikolom, ali onom buzdovanu treba zapusiti usta. I da je najgora zena na svetu nije zasluzila da muz o njoj onako javno govori, da on nju naziva problemom, a kada je imao koristi od nje tada nije bila problem. Razloge izostanka seksualnog zivota u njihovoj vezi znaju samo oni i nepotrebno je da ih gledaoci resavaju, sigurno da oboje krivi. Ne moze biti ni samo zena kriva ako nema seksa, kao ni samo muskarac. Obe strane treba da se potrude. Mozda ni on nije cinio nista zbog cega bi ona osetila zelju za njim. Tako da njegova prica ne pije vodu. Izgovori su mu jadni.

  • biljana

    11. decembar 2017 | 22:12

    Navijam za ovo dvoje i prelijepo izgledaju zajedno pa sta god da bude :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA