≫ 

DRAMA TOKOM NOMINACIJA! Troje takmičara u izolaciji, jedan od njih će DRHTATI 24 časa jer ne želi da ide kući! (VIDEO)

Gledaoci, takmičari, ali i direktne nominacije večeras su troje takmičara poslali u izolaciju, a neko od njih sutra će napustiti "Zadrugu"

  • 2

Jelena Golubović je ove nedelje direktno nominovana, a na mestu potrčka našli su se Anđelo i Đekson, između kojih su učesnici "Zadruge" birali koga će poslati kući.

UŽAS I SRAMOTA! Umrlica voditeljke Zadruge osvanula na društvenim mrežama! (FOTO)

Budući da je prošle nedelje Mina napustila "Zadrugu" i da Đeksona, kako je rekao Lepi Mića, nema otkako mu je ljubav izašla iz rijalitija, većina zadrugara izglasala je da baš njega pošalje u izolaciju kako bi otišao kući. Đekson je i sam isticao kako želi da izađe, što zbog zdravstvenih problema, tako i zbog Mine.

Printskrin: TV Pink

Većina takmičara složila se sa tim da Đekson uopšte nije onakav kakav je bio na početku rijalitija, te da je bolje da ide kući.

- Ovi razlozi tolerišu vam se još danas jer je praznična nedelja. To što nekoga boli kičma nije dovoljno...to su i neka pravila rijalitija, kao što znate - saopštila je voditeljka.

Printskrin: TV Pink

- Sad će dva meseca otkako sam tražio da idem kući, imam ozbiljnih problema spolja, i ako ovde ostanem u 2018. godini snosiću velike posledice. To je mnogo veći problem od zdravstvenog i molim sve fanove i glasače, preklinjem ih da ne glasaju za mene, da se organizuju da mi pomognu. Zahvalio bih se svima što su me ispoštovali. Danas sam bio kod doktora, treba da idem na preglede... - rekao je Đekson.

- O problemima o kojima govoriš spolja Veliki šef nije obavešten. To da postoji, to bi se znalo, to znaš - rekla je voditeljka.

Printskrin: TV Pink

- Posledice su vidne i nemam razloga da budem više ovde... Još jednom preklinjem sve da idem sutra kući. Ako je mogla Anđela zato što se zaljubila, mogu i ja - završio je Đekson.

Drugi takmičar kojeg su gledaoci nominovali jeste Jovan, koji je rekao da se nije snašao u rijalitiju i da je očekivao da će biti izabran.

Printskrin: TV Pink

Podsetimo, Jovan Mijalković ušao je u "Zadrugu" 9. decembra. Jelena Golubović, Nemanja Đerić Đekson ili Jovan napustiće "Zadrugu" već sutra uveče. 

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SimaZulu

    23. decembar 2017 | 22:59

    Ovaj Djekson neka izadje ceka ga Vestica da je ozeni i da zive srecno u sumi u kucici od cokolade.Crtani film

  • Jelena je bolja od svih

    24. decembar 2017 | 09:03

    Ajmo Jeco!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA