Stanje alarmantno? Jelena Golubović napušta "Zadrugu", mora hitno na operaciju?

Priča se da Jelena Golubović ima ozbiljne zdravstvene probleme i da bi zbog toga mogla da napusti rijaliti

  • 19

Nakon što se Jelena Golubović pre desetak dana onesvestila na žurki, detaljno je pregledana u bolnici, i lekari su tada utvrdili da rediteljka ima ozbiljne probleme sa glasnim žicama, kao i da je neophodna operacija.

Jadnice, ti moliš fanove za garderobu! Saška napala Macu, a Diskrecija joj još luđe uzvratila! (VIDEO)

Golubovićeva je i pre dve godine imala slične probleme, i nimalo joj nije bilo prijatno kada su joj doktori saopštili da su se pojavili čvorići na glasnim žicama.

- Kada je odvedena u bolnicu, lekari su obavili detaljne preglede i analize jer nije bezazleno ono što joj se desilo. Njoj su se gornji i donji pritisak umalo spojili, te je bilo bitno da se otkrije zbog čega se to dešava - navodi izvor blizak Golubovićevoj i dodaje:

- Jelena ima upalu bubne opne, te je to moglo da dovede do poremećaja cemtra za ravnotežu, a svakako da su njenom kolapsu doprineli stres i nervoza. Pošto ona godinama ima problema sa glasnim žicama, obavljen je pregled i tada su joj lekari saopštili da su joj se pojavili čvorići na glasnim žicama. U većini slučajeva to se leči vežbom i odmaranjem glasnih žica, međutim u njenom slučaju najverovatnije će morati da se leči operacijom, jer je njeno stanje znatno pogoršano.

Zbog svega ovoga postoji realna mogućnost da Jelena napusti "Zadrugu".

- Ukoliko joj se kroz izvesno vreme ne povuku čvorići, Jeleni će produkcija obezbediti sve što je potrebno da joj se uradi zahvat kojim se uklanjaju čvorići sa glasnica. Jedini problem predstavlja oporavak, koji zahteva ćutanje, što je gotovo nemoguće ako se vrati u rijaliti. Postoji i mogućnost da je produkcija drži na rehabilitaciji, sve dok lekari ne odobre njen povratak u "Zadrugu" - zaključio je izvor.

(Telegraf.rs/izvor: Srpski telegraf)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GLADIJATOR

    26. decembar 2017 | 00:58

    Hvala bogu da bog da se nikad vise ne vrati!!!

  • Koja Kojot

    26. decembar 2017 | 00:57

    Boze me sacuvaj da nekome budu prece pare i Rijaliti od zdravlja!!!Ova nije sama!!!

  • Ivana

    26. decembar 2017 | 00:48

    Kad zna da ima zdrastvene probleme nije ni trebala da ulazi u rijaliti,ali sta da se radi kad je pohlepnost za lovu veca nego zdrav i normalan zivot!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA