Neće mene žene da prave budalom, krvi ću im se napiti! Bora odlepio, nastavio da vređa Macu, a reakcija zadrugarki je bila NEVEROVATNA! (VIDEO)

- Kad vas žena zaje*e, marš bre napolje. Ako žene zasluže treba da ih držite ko malo vode na dlanu - urlao je Bora

  • 20

Nakon što je Bora fizički napao Macu i počeo da je davi, Santana je nastavio da vređa Diskreciju i sve žene, a reakcija ženskog dela ekipe je bila zaista neshvatljiva.

Ženama treba vaspitna! Bora vređao i ponižavao Macu i sve žene, Miki joj tražio da mu vrati prsten, a ona je potezom oduševila sve! (VIDEO)

Santana, koji je očigledno izgubio svaku kontrolu, nastavio je da pljuje po Maci, ali i svim ženama.

- Šta mi rade ovo, je*o te, napravili mene budalom... sa debilkom jednom koja muža neće videti, mene našla da vara... Beži bre, budalo. Sprdali smo se zezali, a ne da me neko ponižava. Muškarci, nemojte da dozvolite da vas žene vrte u životu, bićete pi**ice i go*na - vikao je besni Bora i nastavio:

Printskrin: TV Pink

- Kad vas žena zaje*e, marš bre napolje. Ako žene zasluže treba da ih držite ko malo vode na dlanu. Da budu prave domaćice, da čuvaju decu...

Printskrin: TV Pink

To Bori nije bilo dovoljno pa je nastavio sa svojim monologom.

- A ne da vas žena je*e, da mi urade ovakve stvari, ko Maca meni, ma krvi ću im se napiti. Drago mi je što se desilo, na silu nemojte ništa raditi - zaključio je Bora, a sve vreme su ga Saška i Jelena podržavale, a slično je bilo i sa ostalim ženama koje su u tom trenutku bile u prostoriji.

Bora ponovo vređa Macu i sve žene:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veselin Pastar

    26. decembar 2017 | 19:02

    Kakva ekipa, posle ovoga Boro se nemoze nazvati muskarcem kao i one dve greske prirode se nemogu nazvati zenama, gadimi se pominjati njihova imena, al moram, jadnice Saska i Jelena.

  • Bora Djans

    26. decembar 2017 | 19:07

    Izleteces ti za 2 nedelje agresivcu ,Maca i Miki te i drze unutra.

  • Hm

    26. decembar 2017 | 20:45

    Zašto niste pozvali policiju da odvede Boru Santanu? Ovo je nasilje nad ženama! Čemu služi novi zakon? Bori je mesto u pritvoru, a vi ga niste ni diskvalifikovali? Još joj nakon svega preti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA