Sloba ponudio Kiji da sedne pored njega, ona ga najstrašnije oduvala i to pred Lunom! (VIDEO)

Kristina kaže da više ne želi ni u isti kadar sa Slobom, iako njih dvoje i Luna zajedno provode mnogo vremena

  • 44

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović malo jesu, pa opet nisu u dobrim odnosima, a poslednja 2 dana može se reći da mnogo vremena provode zajedno, naravno u društvu Lune Đogani.

Međutim, iako često vrlo lepo razgovaraju, Kija i Sloba ipak se većim delom peckaju i provociraju, a ona ne može da se pretvara da je i dalje ne boli ono što joj je muž uradio, što mu stavlja do znanja svaki put kad joj se ukaže prilika.

SKANDAL U 2 UJUTRU! Janjuš i Miki se umalo potukli, košarkaš krenuo da BEŽI iz Zadruge! (VIDEO)

Sinoć su zadrugari ćaskali u pabu, a zatim im se pridružila i Kristina koja nije imala gde da sedne. Ostalo je samo jedno prazno mesto na dvosedu pored Slobe, koji joj je i ponudio da sedne pored njega. Međutim, ona je to odbila, a svojom izjavom ga je skroz pokopala i to pred Lunom koja je sve slušala.

- Sedi slobodno ovde, ajde... - rekao je Sloba.

- Ajde?! Neću u kadar sa tobom! Eventualno dve jakne između nas - odgovorila je Kija.

Pogledajte kako je Kija spustila Slobu nakon što joj je ponudio da sedne pored njega:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • All they need is love. Brda i brda love

    26. decembar 2017 | 15:28

    Kako mi je krivo što nije sela. Pa mala Djogajeva bi povilenela, pa bi sela Slobici na kičmu, pa bi on pobegao kod mame. Domino efekat.

  • Bija

    26. decembar 2017 | 13:34

    Ocekujemo s nestrplenjem NOVE Slobine PREPISKE sa drugim devojkama. A ima ih sigurno samo te devojke nisu dovoljno hrabre kao Lejla da izadju u javnost jer se boje osude okoline i skandala. Toliko o dobrom Slobi... Ne bi trebalo ni pogledom da ga udostoji a ne da sedne u istom drustvu (mozda imaju zadatak pa ce nekad i morati).

  • Kizo

    26. decembar 2017 | 13:12

    Sta joj je sve radio iza ledja dok je ona zaradjivala i trudila se da od bilmeza napravi coveka.To sto mu je tako rekla je nista naspram onog sto je zaradio.Sto se ljubomore tice ne postoji ljubomornija osoba na svetu od tog slepca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA